promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenül megalázta a Forma 1-es csapatfőnök a feleségét: hiába a botrány, a nő csaholó kiskutyaként követi hűtlen férjét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Red-Bull szárnyal Christian Horner irányítása alatt, közben a világ a feleségén szörnyülködik.

Igazán botrányosan idult a szezon a Forma-1 legsikeresebb csapatának, a Red Bullnak. A csapatfőnök keveredett egy meglehetősen kellemetlen szituációba: az egyik női alkalmazott jelezte a csoport illetékeseinek, hogy Horner illetlenül viselkedett vele. Tűkön ülve várta a világ, hogy hogyan dönt a csapat és félig meglepő, félig várt eredményt hozott a cégen belüli vizsgálat: a panasz tevő nőt felfüggesztették, míg Horner fennakadás nélkül megkezdhette a szezont. A viszonyt kész tényként kezelték, aminek írásos nyomai is voltak, a belső ellenőrzés arra irányult, hogy Horner visszaált-e a pozíciójával, esetleg tett-e bármi olyat a nővel, amit már érintőlegesen is erőszaknak lehetne nevezni. Arról nem tudni, hogy a Red Bullon belül milyen beszélgetések történtek a négy fal között, az viszont biztos, hogy Horner parádésan érti a dolgát, így hatalmas mélyütés lett volna a team-nek ha nélküle kell megkezdeni az idei szezont, amire néhány héttel ezelőtt még komoly esély volt.

Van azonban az ügynek egy másik nagy vesztese is: még hozzá a csapatfőnök felesége, Geri Halliwell. Horner nem elég, hogy pikáns tartalmú üzeneteket küldött kolléganőjének, melyben mocskos üzenetek és bizony intim képek is voltak, házasságáról is nagyon méltatlanul beszélt kiszemeltjének.

Azt írta neki, hogy házassága megjátszott, a kirakatnak szól, sem testileg, sem lelkileg nem kötődik a feleségéhez.

Ez nyilvánvalóan a házastársi eskü teljes meggyalázása, emellett pedig a női méltóságnak sem tesz jót. Geri azonban azt választotta, mint előtte sok megcsalt híres feleség. Felvette a legszebb mosolyát és teljes mellszélességgel állt ki férje mellett, sőt: azóta előszeretettel mutogatják a kapcsolatukat a fotósoknak, paparazziknak és mindig kényesen ügyelnek rá, hogy ölelés, vagy csókolózás közben kapják őket lencsevégre.

Van azonban aki nem sajnálja a feleséget: többek szerint nem szívjóságból tart ki férje mellett, szimplán a milliárdos életmód és a luxus amihez hozzászokott fontosabb a büszkeségénél, így volt aki megbélyegezte azzal, hogy megérdemli a sorsát.

@metrosportuk Geri Halliwell went through ‘weeks of hell’ during Christian Horner’s accusations @Metro Sport The former Spice Girl said her family have found the last few weeks extremely difficult whilst her F1 Red Bull team principal husband was accused of ‘inappropriate behaviour’. Geri said the family ‘won’t be celebrating’ and instead are just ‘relieved the saga is over’. #gerihalliwell #gerihalliwellhorner #christianhorner #redbull #redbullracing #formula1 #forumulaone #horner #gerihalliwellhorner #sportsnews #racing #racingnews #popculture Suspenseful and tense orchestra(1318015) - SoLaTiDo

Van egy közös kifiuk is, aki még csak hét éves, ez is ok lehet a feleségnek, hogy a megalázás ellenére kitartson és megpróbálja rendbe hozni viszonyát a férjével. A megcsalád és az ezutáni kibékülés mindig megosztja a közvéleményt. Van aki szerint egy ilyen csorbát lehetetlen kiküszöbölni, mások szerint pedig ha egy kapcsolat idáig jut, akkor abban mindkét ember keze vastagon benne van és közösen, szeretetben és tisztelettel felül tudnak emelkedni a történteken, hogy aztán új alapra helyezhessék a kapcsolatot.

A teljes igazságot és a mögöttes okokat vélhetően sosem fogjuk megtudni, azonban két dologban nagyon reménykedünk: hogy a Horner által felkeresett nővel nem történt semmi, amit abúzusnak élhetett volna meg és hogy Geri valóban boldog a házasságában, ebben pedig férje is megfelelő partner lesz.

Egyébként idénre is a Red Bullt jósolják a futamok nagy esélyesének, amiben rengeteg munka és energia van, így épp elég a családra koncentrálni ilyen felelősség mellett, egy szerető már igazán felesleges időpocsékolásnak tűnik.

@sportsillustrated_f1 Christian Horner will continue to serve as Red Bull’s team principal #formula1 #f1tiktok #christianhorner #redbull #redbullracing #bahraingp #fyp #f1news original sound - SI_F1

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás