promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drogfutárkodás miatt csukták le a magyarok kedvenc ex-Forma-1-es cicababáját
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A börtönt kockáztatta meg Jenson Button egykor sokat villantó felesége, a japán Jessica Michibata.

Jenson Button Forma-1-es karrierje már egészen régen, 2016-ban véget ért, igaz 2017-ben még visszatért egy verseny erejéig. Az egyszeres világbajnok pilóta nagy részét a McLaren istállónál töltötte, bár világbajnoki címét a Honda-jogutód Brawn Gp-nél szerezte. Még a nagyáttörés 2009-es éve előtt találkozott Japánban az akkor már sikeres fehérnemű-modellnek számító Jessica Michibatával. A páros közös élete viszonylag botrányoktól mentes voltám az utolsó időszakban már hol együtt voltak, hol nem. Pedig 2014-ben még össze is házasodtak, ám az állandóság kikezdte őket, és 2015-ben végleg elváltak az útjaik. Button azóta már megtalálta a boldogságot Brittny Ward mellett, akitől gyermeke is született. 

Az 1984-ben született Jessica korábban a Forma-1 világának egyik legszebb cicababája volt, a fotósok nem véletlenül imádták fényképezgetni a rajtrácson és a bokszutcában. Persze nem is kerülgette őket a ma már 38 éves modell, aki a 2010-es évek elején a legnépszerűbb japán bugyi-modellnek számított. Manapság azonban már ő is saját gyermekére koncentrált. Joy nevű lánya 2017-ben született, akinek az édesapja állítólag Ken Kao filmproducer. 

Sajnálatos fordulat most Michibata életében, hogy letartóztatták kábítószer-kereskedelem vádjával. A Bild szerint a modell egy tokiói szállodában tartózkodott, ahová egy külföldről érkezett csomagját várta volna. Azonban egy vámtiszt felderítette, hogy a pakkban bizony drog lapul. A japán rendőrség azonnal letartóztatta Jessicát, akiről azóta sem tudni semmit. Egyelőre még az őt képviselő ügynökségnek sincs róla fogalma, hogy mi történt. Csupán egy szűkszavú közleményben tudatták, hogy ügyfelek cáfolja, hogy kábítószer-kereskedelemben vett volna részt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás