promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb hazugságon kapták Tóth Gabit, saját rajongóit is becsapta az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Tóth Gabit csaláson kaphatta az egyik rajongója.

Tóth Gabiról csak nem szállnak le az emberek. Most már tényleg bármit csinál, az mindig rossz. Már akkor elszabadult a pokol a közösségi médiában, mikor kiderült, hogy idén márciustól Tóth Gabi veszi át Tóth Andi helyét a Tina Turner emlékkoncerten. Ezt sokan sajnálták, hiszen Andi már sokszor bizonyította - akár a Sztárban sztár vagy a Sztárban sztár leszek színpadán -, hogy milyen tökéletesen tudja leutánozni a legendás énekesnő mozdulatait és énekhangját.


Viszont Tóth Gabinak esélyt sem akartak adni ezen az emlékkoncerten, egyesek már jó előre azt mondták, hogy Krausz Gábor volt felesége azonnal el fog bukni, mert egyszerűen nincsenek meg azok a képességei és hangi adottságai, amivel le tudja venni Tina Turner jellegzetes stílusát. Nyilván Tóth Gabi egy nagyon jó énekesnő, de a kétkedők akkor is kitartottak a véleményük mellett, hogy a Sztárban sztár leszek zsűritagjának semmi keresnivalója nincsen egy ilyen emlékkoncerten.

A zenei eseményre viszont Gabi gőzerővel és nagyon sokat készült, hiszen nem akart csalódást okozni azoknak az embereknek, akik kifizették a jegy árát  koncertre, és akik nem azzal a céllal mentek oda, hogy kifütyüljék és köpködjenek rá, hanem hogy őt hallgatva megemlékezzen minden idők egyik legzseniálisabb és pótolhatatlan énekesnőjéről.

Így énekelte Tina Turner slágerét Tóth Gabi az Erkel Színházban:


Az emlékkoncert óta folyamatosan attól dübörög a Facebook is, hogy Tóth Gabi mennyire leszerepelt, és hogy a közelében sincs annak, amit Tóth Andi csinált a színpadon. Alább néhány komment, ami arról tanúskodik, hogy Gabi előadása nem nagyon nyerte el néhány ember tetszését:

„Édes istenem ez a Tóth Gabi...Hát ennek semmi hangja nincsen. Tóth Andi sokkal jobb!!”

„Ilyen orrhanggal, mint ami a tapolcai viperának van, színpad közelébe nem szabadna engedni!”

„Gabi egy kapirgáló tyúkra hasonlít, aki pávának képzeli magát. Ez meg is mutatja, miért nem kedveli Tóth Gabi Tóth Andit. Andiban természetesen meg van minden, ami Tóth Gabiból hiányzik, bármit is csinál magával”

„Eleve nem értettem azt, hogyan jutott hozzá ehhez IS Tóth Gabi. Andi Tina alakításáért mindenki oda volt a Sztárban Sztár előadás után, innen jött az emlékkoncert, de ebből egy konkrét vicc lett a tapolcai szűzanya előadásával.. kár volt elharácsolni ezt a szerepet, és magát hozza állandóan ilyen helyzetbe... utána meg jön a "karakter gyilkosok vagytok, valaki gyűlölet cunamit engedett rám.. " ja... te magadra..”

Ráadásul Tóth Gabit most úgy tűnik, újabb hazugságon kapták, miután az egyik rajongója érdeklődött nála, hogy tényleg ennyire gyorsan megnőtt volna a haja. Ugyanis Gabi nemrég kirakott egy fotót, amin sapkában van, és valóban túlságosan hosszú haja van. Márpedig ha visszaemlékezünk, milyen rövid volt neki a Sztárban sztár leszek idején - ami december közepén ért véget -, kizárt dolog, hogy 3 hónap alatt hastájékig nőtt volna a haja.

Magyarán ez egy paróka vagy póthaj, amit egyébként Gabi az emlékkoncerten is viselt. Mindenesetre Gabi inkább a hazugságot választotta, ugyanis rajongója kérdésére, miszerint "így megnőtt a hajad?", azt válaszolta:

„Most képzeld el”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás