promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ismert énekes saját magát járatta le a TV-ben: adás közben került elő a kínos felvétel
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

El nem tudtuk képzelni, hogy ilyesmire is képes. 

Ed Sheeran napjaink egyik legnépszerűbb énekese: az angol fiatalember a 2010-es évek közepén robbant be a köztudatba, "Shape of you" című slágere csak azért nem lett az év dala, mert abban az évben jött ki a minden rekordot megdöntő Despacito is.

Az angol előadóművész rendre teltház előtt koncertezik, korábban már fellépett a budapesti Sziget fesztiválon is, óriási sikerrel.

Története valódi tündérmesébe illő: a nem éppen modell külsejű művész tinédzser korában, kezdő dalszerzőként gyakran aludt a metrón, egy fillért nélkül a zsebében, de kitartásának és kemény munkájának köszönhetően a világ egyik legnagyobb sztárja lett belőle - és különböző beszámolók szerint ráadásul nem is szállt el a sikertől, az egyik legszerényebb világsztár, aki néhanapján még mindig beugrik egy-egy pubba legurítani egy jó angol sört.

Ed Sheeran emrégiben egy angol talkshow, a Jonathan Ross Show vendége volt, ahol ismét tanúbizonyságát tette szimpatikus személyiségének. Híres előadóművészek gyakran kapják meg azt a kritikát, miszerint nekik aztán könnyű - istenáldotta tehetséggel születtek, szinte csak ki kell nyitniuk a szájukat, és már dől is a rengeteg pénz.

Hogy ez mennyire nincs így, arra talán maga Ed Sheeran az egyik legjobb példa: arra is, hogy a tehetség munka nélkül semmit nem ér, és arra is, hogy a "tehetség" mögött is gyakran áll elképesztő munka, ugyanis még Ed Sheeran is képes volt pályája kezdetén borzasztóan énekelni:

A szóban forgó dal valószínűleg az énekes egyik korai kezdeménye, és hát tényleg meggyűlik a baja a magas hangokkal - amit a közönség óriási ovációval jutalmaz.

Ed Sheerant mi még külön megdicsérnénk az interjúban viselt szereléséért is - a fiatal popsztár szépen szabott ingben, mellényben, vörösborozgatva filozofál a művészlétről: nem csak szerénységből, de stílusból is csillagos ötös.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás