promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván felismerhetetlen lett Zámbó Jimmy fia, 30 kilótól szabadult meg 8 hónap alatt
Borítókép:  rtl.hu
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Király fia eldöntötte és megcsinálja.

Zámbó Jimmy halálát sokan meggyászolták, a temetését pedig Magyarország lakosságának nagy része végigkövette. Az, hogy sorozat is készült Zámbó Jimmyről, méghozzá „A Király" címmel, eléggé elmond mindent: legutóbb Zámbó Árpy szólt be Nagy Ervinnek, aki a sorozatban magát az énekest alakítja, miszerint

„Nem igazán értem, mert ő sosem volt a rokona, nem tudhatja. Egy olyan ember ítélkezik egy másikról, aki lehet, hogy korábban azt sem tudta, ki az a Zámbó Jimmy. Gondolom a könyvekből megítélte, hogy milyen élete volt. Ez így nem korrekt, mert azt, hogy kapott-e elég szeretetet, csak a családja tudhatja”.

Ezt Árpy arra a Nagy Ervin nyilatkozatra reagálta, amiben a színész kifejtette, hogy szerinte Zámbó Jimmy valamilyen kielégíthetetlen szeretetéhséget próbált kompenzálni a zűrös életvitelével.

Az indulatok kicsit sem csitultak a Zámbó-család és az RTL között, de a Király legkisebb fia, Adrián a minap egészen másról posztolt a saját hivatalos Instagram-oldalán. Már szeptember elején feltöltött egy képet saját magáról: egy előtte és utána lévő egész alakos képet, ami alá a következőt jegyezte fel:

„az elmúlt 8 hónapban sok minden történt: szenvedés, szárnyalás, bánat, öröm, csalódás, megnyugvás. Mélységek, magasságok. De egy biztos; sikerült megszabadulnom több, mint 30 kilótól”.

Itt is látható volt már a drasztikus fogyás, de a legutoljára feltöltött fotók láttán, két hónap után, még jobban. Adrián azonban megjegyezte, hogy

„még nem vagyok ott, ahol lenni akarok, de úgy érzem, jó úton haladok”

Adrián önmagára helyezte most a hangsúlyt és a figyelmét, Zámbó Krisztián a Nagy Ő-re, a többi családtag pedig az RTL-re. Mindenkinek van valami dolga jelenleg.

Egyébként a legfiatalabb testvér egész életmódváltása mögött egy szomorú és csalódásokkal tarkított szakítása áll. Most mondjam azt az alapigazságot, hogy minden szituáció mögött így vagy úgy, de egy Nő áll?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás