promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alkoholproblémáiról és édesanyja öngyilkosságáról vallott az RTL csinos sztárja
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őszintén beszélt élete súlyos problémáiról az RTL sztárja.

Tavaly decemberben, több év kihagyás után, az RTL-en tért vissza az Éden Hotel című műsor. A játékosok ezúttal 20 millió forintért küzdöttek, taktikáztak és forgatták úgy a szálakat, hogy a végén lehetőleg ott álljanak a fináléban.

A műsornak több emlékezetes jelenete és karaktere is volt. Utóbbiak közül valaki kifejezetten megosztotta a nézőket. Egyike ezeknek a szereplőknek Szani (Magdali Alexandra) volt, aki ugyan nem jutott a fináléba, de végig küzdött és csak egy hajszállal maradt el a fődíjról.

Szani nemrég abban a YouTube-műsorban adott interjút, amiről már többször is írtunk. A Héjjakiki című podcast műsorban most a reality-sztár volt a vendég, aki nemcsak az Éden Hotelről, hanem komolyabb, személyes történeteket, információkat is megosztott magáról.

Többek között mesélt alkoholproblémáiról és arról, hogy hogyan tudott megszabadulni az alkohol és drogok fogságából. Ezen kívül pedig édesanyja öngyilkosságáról és az ezzel kapcsolatos érzéseiről is nagyon részletesen beszélt a Héjjakiki műsorvezetőjének.

Szani egyébként korábban a Dívák című dokumentumfilm szereplője is volt, ahol végig kísérhetjük az életének azt az időszakát. A film külföldön is nagy sikereket aratott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás