promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva belenyúlás lehetett a vége az RTL műsorának? Háborognak tévénézők az Éden Hotel fináléja miatt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Éden Hotel fináléja és nyertesei nem arattak túl nagy sikert a közönség körében. 

Novemberben újra elindult az Éden Hotel, amely ezennel az RTL csatornáján kapott helyet. A csavar az egészben, hogy az RTL-en a tévénézők késő este, bőven 22 óra után láthatják az adásokat, de aki előfizet az RTL Plusz szolgáltatásra, az már bőven láthatta a finálét és azt is, hogy kik a győztesek. 

Unatkozni pedig idén sem unatkoztak a tévénézők, volt jó néhány pikáns pillanat az Éden Hotelben. Ilyen volt például amikor Jázmin és Kendy összebújtak a takaró alatt vagy amikor Balázs és Andi töltötte az éjszakát egy kis tipitapival. De nagy önbizalomból sem volt hiány, Norbert úgy érkezett a realitybe, hogy kijelentette: ő 10/11-es pasi és azért jelentkezett, hogy bizonyítson az exének. Volt barátnője ugyanis azt mondta neki, hogy nem is annyira jó pasi, mint amilyennek hiszi magát. 

Az előfizetők pedig már tudhatják, hogy a műsort kik nyerték meg, de mindez egyáltalán nem okozott osztatlan sikert.

Sokan kiakadtak a finálé láttán és elárasztották a közösségi médiát a kommentek. A Redditre is felkerült a téma, ahol sokan igazságtalannak tartották mindazt, ami történt. A sok felháborodott komment között pedig már azt is fejtegetik, hogy a csatorna szerkesztői nyúlhattak bele a műsor alakulásába. Valószínűleg ez nincs így, de nézzük mit gondolnak erről a tévénézők:

"Erre tudom a választ, azért mert az RTL Arnit akarta győztesnek. Én azon gondolkozom, hogy ha a szimpátia sorrend más lett volna, akkor vajon másképp alakult-e volna ez az egész végeredmény. Mert ugye ha Jani és Norbi#2 kezd mondjuk, akkor nem biztos, hogy Arni mögé állnak" - olvasható az egyik kommentben. 

"Miért jelentéktelen játékosok döntötték el a végét? Annyira szánalmas…. Maya, Jani meg a Norbert nagy nullák voltak… a 2 fiú egyértelműen azért nem Fanniék mögé állt, mert így akartak bosszút állni Szanin és Zsófin, full átlátszó volt… Szani olyan volt amilyen, először nekem sem volt szimpatikus, de mikor az Adri elkezdett neki bekavarni teljesen megváltozott róla a véleményem…. Egyébként a nagy szerelmesekbol (Arni+Adri) lett valami?" - olvasható egy másik hozzászólásban. 

"Siralmas, győzött az igazságtalanság. Ez az Arni egy önbizalomhiányos, gusztustalan, gerinctelen manipulátor. Végig hangoztatta hogy milyen őszinte, pedig ugyanúgy kavarta a szart. Azzal, hogy a végén változtatott párt mert Adrihoz vonzódott nem volt baj, de miért kellett ennyire ellehetetlenítenie Szanit és direkt rosszat akarni neki?" - fejtette ki egy másik felhasználó a Redditen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás