promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan bejelenthetik válásukat? Sosem látott botrány tört ki a brit királyi család háza táján
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné balul elsült anyák napi fotója azonnal elindította a találgatásokat.

Az utóbbi hetekben Katalin hercegnéről folyamat cikkeznek a hírportálok mind váratlan hasi műtétje, mind az egészségi állapota kapcsán és noha a Buckingham-palota mindent megtett annak érdekében, hogy biztosítsa a királyi család rajongóit arról, hogy a walesi hercegnő jól van, és hasi műtétje nem annyira komoly, így is számos spekuláció napvilágot látott vele kapcsolatban.

A minap azonban egy hivatalos fotó is megjelent Katalin hercegnéről, ami összességében még több kérdést vetett fel az állapotáról. Az Egyesült Királyságban ugyanis vasárnap ünnepelték az anyák napját, ami a Walesi hercegnő Instagram-oldalán pedig tegnap nyilvánosságra hoztak egy fényképet, amelyen a hasi műtétből lábadozó három gyermekével látható.

Az említett anyák napi fotó kapcsán ugyanakkor nem sokkal később komoly kételyek merültek fel, több ügynökség ugyanis arra hívta fel a figyelmet, hogy a képeket mesterségesen manipulálták, sőt a rajongók is rámutattak olyan jelekre, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy átszerkesztették őket.

A következő hibákat vették észre a képen:

  • A fotón Sarolta hercegnő bal kezénél a kardigánja ujja nagyon el van mosódva, a pulcsija elől nincs betűrve a szoknyájába, de oldalt már igen, valamint a jobb oldalán sokkal rövidebb a haja, mint a másik oldalon.
  • Katalin hercegné cipzárja is nagyon különös: a kabátja felső részén hol látszik, hol nem.
  • Lajos herceg ujjai is nagyon furcsán állnak a képen.

Az internet népe által talált legnagyobb hiba azonban Katalin hercegné hiányzó jegygyűrűje volt. Ez pedig azonnal elindította a találgatásokat.

Sokan tippeltek arra, hogy csak elfelejtette felvenni, mások úgy gondolták, hogy a műtét utáni lábadozás során bedagadtak az ujjai, és nem megy rá a gyűrű, de néhányan még messzebbre mentek és azt feltételezték, hogy ez egyértelmű jele annak, hogy válságba került Katalin és Vilmos házassága, sőt akár hamarosan be is jelenthetik válásukat.

Az igazságot egyelőre nem lehet tudni ennek kapcsán, a fotóról azonban végül Katalin hercegné is megszólalt és elnézést kért a photoshop bakiért.

Sok amatőr fotóshoz hasonlóan alkalmanként én is megpróbálkozom a képszerkesztéssel. Szeretnék elnézést kérni a tegnap megosztott családi fotó által keltett zűrzavarért. Remélem, mindenkinek nagyon boldogan telt az anyák napja

- olvasható a hercegné 24 órán keresztül elérhető Insta-sztorijában.

Forrás: Daily Mail / Glamour

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás