promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a csodaszép, szőke hölgy Istenes László felesége: a TV2 műsorvezetője az Istenes Bence édesanyjával való szakítása után talált rá az igazira
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes László már 28 éve együtt van feleségével.

Istenes László már hosszú évek óta a TV2 csapatát erősíti, a Mokka műsorvezetőjeként pedig szinte nap mint nap láthatják őt a nézők.  Vele kapcsolatban pedig természetesen nem mehetünk el amellett sem, hogy első házasságából született fia, Bence szintén hatalmas karriert futott be a médiában, olyannyira, hogy már hosszú évek óta ő az RTL egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője.

Apa és fia karrierjében külön érdekesség, hogy éppen a két konkurens csatornánál tevékenykednek. Amit Istenes Lászlóról még tudni lehet, hogy nagyon szeret focizni, nagyon szereti a szép ruhákat és természetesen rajongásig szereti a családját. A műsorvezető humorát is sokan kedvelik, szintúgy az eleganciáját, amire nagyon sokat ad. Szinte csak öltönyben és elegáns ingekben látni őt, ami nagyon stílusossá teszi megjelenését.

Istenes László már több mint 6 éve a TV2 Mokka című reggeli műsorának a házigazdája és sokszor láthatjuk őt a képernyőkön, magánéletét azonban igyekszik megóvni a nyilvánosságtól. Ezek után pedig nem is csoda, hogy gyönyörű feleségéről sem oszt meg sűrűn fotókat. A tévés és Katalin még 2000. július 15-én mondta ki a boldogító igent, házasságukból pedig egy közös lányuk és egy fiuk született, Franciska 2000-ben, Benedek 2006-ban.

A műsorvezető bár nem híve annak, hogy a magánletét tegye a kirakatba, nemrégiben Valentin-nap és feleségével való megismerkedésük 28. évfordulója alkalmából kivételt tett és egy rendkívül bájos közös fotót osztott meg magukról a közösségi oldalán.

Istenes László és csodaszép szőke hajú felesége láthatóan nagyon jól érezték magukat az évfordulós ünneplésen és fotójukon is egyértelműen feltűnik, hogy hatalmas lehet közöttük az összhang, amin ennyi év távlatából nem is kell csodálkozni.

Együtt  28 éve... szinte napra pontosan. 

- írta a romantikus fotó mellé Istenes Bence édesapja.

Forrás: Femina 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás