promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyen típusú szempillaspirálok léteznek?
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szempillaspirál az a sminktermék, amelyet szinte minden szépség használ napi szinten. A legjobb szempillaspirál kifejezőbbé varázsolhatja a tekintetet azáltal, hogy megfesti, meghosszabbítja a pillákat, továbbá volument és gyönyörű ívet ad nekik.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb hatást érjük el a szemsmink elkészítésekor, fontos, hogy kiváló minőségű és megfelelő típusú kozmetikumot használjunk. Mivel a szempillaspirálok különböző típusokban és formákban készülnek, a vásárlás során érdemes figyelembe venni az egyes termékek jellemzőit, hogy a legjobb hatást tudjuk elérni.

A MAKEUP csapata összeállított egy rövid listát, amiből megtudhatjuk, hogy milyen típusú szempillaspirálok léteznek. A MAKEUP webáruház kínálatában könnyen kiválasztható és kényelmesen megvásárolható a legjobb szempillaspirál. Itt megtalálható a legnépszerűbb vezető márkák, mint például a Maybelline, L'Oreal Paris, Lancome, Max Factor, Pupa, Bourjois, Gosh Copenhagen, Makeup Revolution és további gyártók kiváló minőségű termékei a legjobb áron és gyors szállítással. 

Most pedig ismerjük meg, milyen típusú szempillaspirálok léteznek. A legfőbb általános besorolások szerint a szempillaspirálok megkülönböztethetők vízben való oldhatóság szerint és hatásuk szerint:

Vízálló szempillaspirál. Ez a szempillaspirál nem tartalmaz vízre érzékeny összetevőket, így jól ellenáll a könnynek, izzadságnak vagy esőnek. A vízálló szempillaspirál eltávolítása speciális sminklemosóval történik, mivel gyakorlatilag lehetetlen vízzel lemosni. A vízálló a legjobb szempillaspirál azok számára, akik a strandon sem szeretnének lemondani a tökéletes megjelenésről.

Nem vízálló szempillaspirál. Ezek a szempillaspirálok tartósak, mégis könnyen eltávolíthatók akár csupán vízzel is. Azok számára, akik érzékenyek a speciális sminkeltávolítókkal szemben a legjobb szempillaspirál a víz alapú termék. 

Hosszabbító szempillaspirál. Vizuálisan meghosszabbítja a pillákat, ami kifejező tekintetet varázsol. A modern kozmetikumok már nem csupán festik a pillákat, de táplálják is azokat. Formulájukban olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek serkentik a növekedést.

Volumen szempillaspirál. A speciális kefének köszönhetően a szempillák vastagnak és sűrűbbnek tűnnek, ugyanakkor nem tapadnak össze. Ez tökéletes és egyenletes fedést, valamint dúsabb hatást és mélyebb tekintetet biztosít.

Göndörítő hatású szempillaspirál. Gyönyörű ívelt megjelenést kölcsönöz a szempillának, ami vizuálisan nyitottabb tekintetet biztosít. 

A legjobb szempillaspirál megkülönböztethető továbbá összetétel és a kefe kialakítása szerint is. Például vannak vitaminizált vagy tápláló szempillaspirálok, amelyek erősítik, táplálják és védik a pillákat. Továbbá van speciálisan az érzékeny szemekre szánt szempillaspirál, amely nem irritálja a szem nyálkahártyáját, és minimálisra csökkenti a gyulladás kockázatát, megfelelő választás kontaktlencsét viselőknek.

A dús szempillák kialakításában az egyik fő szerepet a kefe játssza. A kefe biztosítja a szempillaspirál egyenletes felvitelét, megakadályozza azok összetapadását, meghosszabbítja azokat, volument és ívet biztosít. A különböző hosszúságú és sűrűségű sörtéjű kefék lehetővé teszik a különböző hosszúságú és merevségű szempillák egyenletes festését és elválasztását, valamint a csomómentes, és megfelelő rétegű felvitelt. 

A MAKEUP webáruház kínálatában könnyen és kényelmesen megtalálható a legjobb szempillaspirál, amely minden lány szépségárzenáljának fontos eleme.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás