promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb ismert magyar előadó szólalt meg a tüntetésről: negatív kritikát fogalmazott meg az esemény szervezésével kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már a kormánnyal is összerúgta a port több alkalommal az énekes.

Az embernek mostanában van egy olyan érzése, mintha a magyar könnyűzene Azahriah-ból állna - riválisként pedig még nála is fiatalabb tűnnek fel, mint például a tizenéves Pogány Induló, aki még nincs 18 éves, ennek ellenére már telt házas koncertet adott az MVM Dome-ban.

Ennek ellenére azért természetesen más előadóművészek is aktívak - közéjük tartozik például a már szinte veteránnak számító Carson Coma, akik a társadalmi aktivizmust legalább annyira komolyan veszik, mint a zenélést.

A zenekar énekese, Fekete Giorgio már sokszor nyilvánította ki véleményét a köz érdeklődésére számot tartó kérdésben, még Bayer Zsolttal is sikerült összevesznie, akivel kölcsönösen üzengettek egymásnak.

A zenésszel most a Magyar Narancs készített interjút, amiben Giorgio reagált az utóbbi időkben a közéletet meghatározó kegyelmi-ügy botrányra, és az utána szervezett nagyszabású tüntetésre is.

Az énekes az interjúban elárulta, hogy ő is ott volt a Hősök terén, és a tüntetés szellemiségével maradéktalanul tud is azonosulni, de azt némileg nehezményezte, hogy a zenészekre és online tartalomgyártókra hárult a tüntetés megszervezése.

A Carson Coma zenekar legújabb szintén elég kritikus dala egyébként pont tegnap jelent meg, amit alább meg is tekinthetsz!

Fekete Giorgio az interjúban egyébként felidézte azt az esetet is, amikor egy bécsi koncertjük után felbukkant a közönségben a 2014-es Eurovíziós dalfesztivál győztese, Conchita Wurst is, aki meglátván Giorgio arra gondolt, hogy "nincs az az Isten, hogy ne csináljunk vele egy közös fényképet".

Az eset után az énekes szerint szélsőjobboldali honlapok támadásinak voltak kitéve, amit elszomorítónak tart, de ma már nem foglalkoznak ilyen ügyekkel. A zenekar egyébként most fogja tartani első arénakoncertjét az MVM Dome-ban, amivel 5 éves fennállásukat fogják ünnepelni. - bár a jegyek elég drágák, azért szépen fogynak, az esemény mindenképpen nagy mérföldkő a zenekar életében.

forrás. HVG

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás