promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb pedofilt fogtak Bicskén, 12 éves kisfiút akart behálózni, holland hamis személyit rendelt volna
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendszeresen igazolta magát több éve lejárt jogosítvánnyal is.

A Bicskei Járási Ügyészség indítványára a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte annak a férfinek a letartóztatását, aki a gyanú szerint ajándékokkal és közös programokkal próbált közeledni kiskorú fiúkhoz annak érdekében, hogy szexuális kapcsolatot építsen velük.

Az MTI-hez intézett közleményben a Fejér Vármegyei Főügyészség arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a férfit azzal vádolják, szexuális erőszakot követett el kiskorú fiúgyermek ellen.

A gyanúsítottat múlt csütörtökön Bicskén vették őrizetbe a rendőrök. Mivel már folyamatban van ellene büntetőeljárás hasonló bűncselekmény miatt, ezért fennáll az ismételt bűnözés és a menekülés veszélye.

A nyomozás adatai szerint a férfi több kiskorú fiúval tartott kapcsolatot párhuzamosan elektronikusan vagy személyesen, közös rendezvényeken és apró ajándékokkal próbálta megnyerni bizalmukat, felajánlva azt is, hogy éjszakára maradhatnak nála.

A személyes találkozókon "kifejezte érzelmeit", fizikai kontaktust létesített velük, simogatta és megcsókolta a kezüket. Február 29-én Budapesten, a szülők tudta és engedélye nélkül, közös program ígéretével az autójába csalogatta az alig 12 éves sértettet, majd Bicskére vitte.

A gyanúsított útközben megpróbálta megragadni a kiskorú kezét, aki elhárította a támadást. A rendőrök Bicskén, az iskola előtti parkolóban fogták el a férfit, ahol a sértett is jelen volt.

A férfinál egy 2020-ban visszavont vezetői engedély volt, amit rendszeresen használt, noha tudott annak érvénytelenségéről. Az elektronikus levelezéseiből kiderült, hogy több kiskorúval is kapcsolatban állt közösségi média platformokon, és próbált megvásárolni egy holland személyazonosító okmányt az interneten, amelyen saját képét viselte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás