promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar rendőröktől hangos az internet, fergeteges dolgot tettek a Keleti pályaudvarnál
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs videó terjed a magyar rendőrökről, ettől ámul most az internet. 

Elképesztő videó jelent meg a magyar rendőrökről, valami olyasmi történt a minap a Keleti pályaudvarnál, amire senki sem számított. Igazi karácsonyi csoda bontakozott ki, amikor a két egyenruhás épp arra járt. Ám egy pillanatig sem a vonatok indulása foglalkoztatta őket, hanem valami egészen más. 

A pályaudvarnál ugyanis el van helyezve egy zongora, ahova bárki leülhet és játszhat rajta valamit. Így tett a két rendőr is, akik elképesztő zongorajátékot rögtönöztek a semmiből. 

Amikor zenészként meglátsz egy szabad zongorát...

- írta a Magyar Rendőrség a videóhoz, amelyben a szívmelengető zongoraszó hallatszik. 

Aki arra járt és utazni indult, biztosan furcsán nézhetett, hogy micsoda showt adnak a rendőrök a keletinél, a feltöltött videóban ugyanis jól látszik mekkora tehetségekről van szó valójában szó. Szinte profizmussal vitték végig a darabot, amelynek bluesos hangzása volt. Egyetlen egy hiba sem csúszott az előadásba. Ez azért is furcsa, mivel ránézésre senki sem mondta volna meg, hogy a rendőrökről, hogy ilyen tehetséget rejtegetnek magukban. 

A rendőrség felvétele már elképesztő megtekintéseknél jár, hihetetlenül felkapott lett az interneten. Több mint, egymillió ember nézte meg, 75 ezer lájk gyűlt össze rajta. Elárasztották a komment szekciót a gratuláló kommentek, 3 ezren szóltak hozzá a összesen. Sokan zseniálisnak és szenzációsnak nevezik a felvételt, valóban igencsak ritka, hogy ilyen történik az országban. Az sem mindennapi, hogy valaki ennyire jól tudjon zongorázni, ilyet tényleg csak az tud, aki sok évig tanulta és gyakorolta, hogyan kell a hangszeren játszani. 

- Nagyszínpad! Zseniális!- írta egy kommentelő a feltöltött videóhoz. 

- Szolgálunk és zenélünk!- olvasható a vicces megfogalmazás a rendőrség oldalán. 

- Nagyon jól jönnek az ilyen vidámságok most a lelkünknek! Köszönjük! - írta egy másik kommentelő szentimentális hangvételben.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás