promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország ezen a Kulcsár Edina képen röhög, ki fog akadni a sztárpár, ha meglátja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felkerült egy kép Kulcsár Edináról és G.w.M-ről, de ők biztos nem nevetnek majd rajta.

Kulcsár Edina megint terhes, ezúttal egy kisfiút várnak Varga Márkkal, azaz G.w.M-el. Természetesen a sok gratuláció mellett most is akadnak bőven, akik támadják a házaspárt, és akik egy baba érkezésének híre hallatán is csak a negatívumokat tudják felhozni - most éppen azon háborognak a fotelforradalmárok, hogy Kulcsár Edina és G.w.M miért nem tudják visszafogni magukat, minek nekik hirtelen még egy gyerek, amikor nemrég született meg a közös kislányuk.

A nagyon vicces kedvükben lévők olyanokat hoztak fel, hogy biztos Edina azért sürgette a negyedik gyereket, hogy élete végig SZJA-mentes legyen, de vannak, akik még tovább mentek el, és külön poénképeket készítettek a sztárpárról.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Varga Márk és Edina második közös gyermekének mi lesz a neve, de az biztos - hiszen ennyit elárultak -, hogy valami különlegeset akarnak választani. Ugyanakkor Edina azt is elmondta a követőinek, hogy szándékosan tervezték így a második baba érkezését, mert mindenképpen kis korkülönbséget szerettek volna Amara és a kisfiú között.

„Mi nagyon szerettük volna, hogy minél hamarabb legyen egy kistesója Amarának, és már nagyon várom ezt az időszakot is. Lehet, hogy kemény lesz és sokan tudom, hogy nem is vállalnák be, de én nagyon terhelhető vagyok, és folyton pörgök. A gyerekeimnek és a családomnak élek. Mindig nagy családra vágytam, és nagyon örülök, hogy megadatik ez a csoda, hogy 4 gyerekes anyuka lehetek. Nyilván én vagyok az anyuka, így leginkább én foglalkozom a gyerekekkel, de itt a családom is, akikre maximálisan számíthatok”

- írta közösségi oldalán Kulcsár Edina.

Bár nem tudni, hogy mi lesz Varga Márk és az influenszer kisfiának neve, a vicceskedők ezt meglovagolva készítettek egy képet, ami még akár humoros is lehetne, de a házaspár biztos nem fog rajta nagyokat derülni. A lentebb látható képen olvasható poén kicsit a L'art pour l'art Társulat humorvilágát idézi meg, volt is nekik egy ilyen jelenetük - egy ikerpár királyiról szóló diavetítésben:


Na, pont ilyen típusú poén került bele abba a vicces képbe, ami a Kulcsár Edina és Varga Márk második közös gyermekének érkezéséről szóló hírek közzététele után bukkant fel az egyik legnagyobb, buváros dolgokkal foglalkozó Facebook-csoportban. A képet a csoport egyik tagja küldte el a Promotions-nek azzal az üzenettel, hogy

„Bővül a magyar Guccsi-család”.

(Olvasói kép)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás