promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentés! Balogh Levente kilép az ásványvízgyárából és munkát vált
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Levente új munkába fog cégtársával.

Balogh Levente az elmúlt hetekben ismét az RTL képernyőjén volt, hiszen elindult a Cápák között 7. évadja, ami a csatorna ígérete szerint rekordhosszúságú lesz, de most mégis közel 2 hónapos szünetre száműzték a produkciót, mert a helyére rakják be az új saját gyártású sorozatukat. A nézők azonban ennek nem örülnek, az RTL magára haragította az embereket a döntésükkel.

A Cápák között április 28-án tér majd vissza, és az is biztos, hogy nem ez lesz az egyetlen produkció, amiben láthatjuk Balogh Leventét, ugyanis érkezik Az álommeló 2. évadja. A Vízkirály újra elnöki asszisztenset keres, hiszen annyira meg volt elégedve a tavalyi évad győztesével, Keserű Balázzsal, hogy előléptette, és most már a cégtársa lett.

A két üzletember viszont most ki fog lépni a hatalmas ásványvízgyárból, és új munkát vállalnak közösen, mégpedig azért, hogy bearanyozzák a hölgyek napját.

Közeleg ugyanis a nőnap, Balogh Levente kávézója, a Lenoa Coffee & Shop pedig egy különleges kedvességgel készülnek azoknak a hölgyeknek, akik március 7-én, csütörtökön betérnek hozzájuk egy finom kávéra.

„Ne feledd, március 7-én csütörtökön Early Woman's day lesz kávézónkban, amikor Balogh Levente és Keserű Balázs fogják felszolgálni a kávédat! Érkezz időben, női vendégeinknek meglepetéssel is készülünk!”

- írja közösségi oldalán a Lenoa kávézó, akik Balogh Levente és Keserű Balázs mosolygós képét mellékelték a poszthoz.

Nem véletlen, hogy a milliárdos üzletember éppen itt lesz felszolgáló, hiszen ez is az ő üzlete, ami a MOM Parkban található. Ráadásul Balogh Levente nem először ragad tálcát a saját vendéglátóhelyén, sőt nem is olyan rég Keserű Balázs is segédkezett már neki a felszolgálásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás