promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
30 év után fedte fel magát az internet legcukibb szerelmespárja, Kata és Pocak hihetetlen története milliók szemébe csalhat könnyeket
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cuki szerelmi vallomást a mai napig imádják az emberek.

A 80-as években az egész országot megmozgatta egy cuki ovis szerelem, Kata és Pocak története. 1986-ben egy hatéves kislány a világháló mai napig egyik legédesebb szerelmi vallomásával rukkolt elő, ami a mai napig felejthetetlen. 

Az ikonikus felvételt 1986-ban Gáspár Sarolta készítette a Magyar Rádió egyik műsorába, az úgynevezett “Kata-riport“ pedig azóta is rengeteg ember szívét érinti meg.

A tündéri kislány vallomását  emberek millió hallották, a szereplők kilétéről azonban sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy a két főszereplő Kata és Tomi, avagy a Pocak. Az egykori ovis szerelmespár 30 év elteltével végül felfedték kilétüket. Mint kiderült útjaik óvoda után ugyan különváltak és a kapcsolat megszakadt, a Facebook megjelenésével Goldberger Kata és Póczak Tamás újra egymásra talált.

A NLC cikkéből kiderült, hogy Kata egyetem után New Yorkban díjlovas szakedzőként épített karriert gyerekei születéséig.

A lovaglás gyerekkori szerelem volt, és az egyetemi évek alatt kristályosodott ki bennem, hogy csak ezzel szeretnék foglalkozni. A lovardában éreztem magamat a legjobban a világon, akkor miért ne legyen ez a munkám is

- mesélte a lapnak Kata.

Tamás azt mondta, hogy ovis szereméhez hasonlóan ő is tanult, megházasodott, édesapa lett, majd elvált, ezt követően Angliába költözött.

Itt csak néhány évig bírtam, hazahúzott a szívem a családomhoz

– mesélte a férfi.

A tizenegyedik kerületi ovis emlékéből csak kevés maradt számukra, de a felvételen szereplő bokor és néhány színes képkocka még mindig bennük él. Az ikonikus felvétel a mai napig rendkívül népszerű, így mielőtt folytatnánk a történetet mindenképp érdemes meghallgatni azt.

 

Az említett bunker jellegű bozót pont az óvoda kerítése mellett húzódott, rengeteget bandáztunk ott. Előttem van mind a mai napig, volt mellette egy út, és én már akkor nagy autórajongó voltam, a bokor takarásából mindig azt tippelgettem, hogy épp milyen márkájú kocsi halad el

– emlékezett vissza az ovis évekre Tamás

A legfontosabb kérdésre pedig, hogy miért harminc év után mutatták meg magunkat, Kata mondta meg a választ.

Nagy lelkiismereti dilemmát okoz ez nekem, az utóbbi évtizedekben rendre elutasítottam a hasonló felkéréseket. Ennek okát az elmúlt időszakban tudom igazán megfogalmazni és nem a félszegségemre fogni.

Kata hozzátette, hogy nem szeretett volna csalódást okozni az embereknek, például azzal, hogy az a cuki kislány felnőtt, és ahogy az a tündérmeséken kívül történni szokott -, egy másik kék szemű fiú lett a választottja. 

A történet azonban így is igen megindító a mai napig, nem is csoda, hogy ennyi embert érdekelt mi is történt azóta az egykori ovis szerelmespárral.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás