promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örökre száműzték a tévéből Vágó István kedvencét, az egykori kvízkirály pazar élete pillanatok alatt tűnt el a semmibe
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Legyen Ön is milliomos egykori győztese pillanatok alatt eltapsolta a 40 milliós fődíjat.

Emlékszel még a Legyen Ön is milliomos egyetlen olyan  győztesére, aki végül elvitte a 40 milliós fődíjat? Cserey Gábor hosszú idő után most először szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy mi történt vele az elmúlt években.

Vágó István műsorában 2006-ban – először és utoljára – ő jutott el a 40 milliós kérdésig, majd el is vitte a milliókat. A kvízkirály azt mondja, hogy ugyanúgy él ma is, mint a nyereménye idején. Akkor sem volt ugyanis olyan hatalmas összeg a 40 millió forint, hogy az ország 10 leggazdagabb embere közé tartozzon, tehát ugyanúgy  végig dolgozott a nyugdíjig. A 74 éves vetélkedőnyertes a Blikknek most elárulta azt is, hogy kocsira, felújításra, valamint utazásra költötte a pénzt.

Autóra, lakás- és nyaralótatarozásra, utazásra szántam, aztán pillanatok alatt elkopott...

– árulta el a lapnak Gábor.

A kvízkirály mára már nyugdíjas általában az unokáira vigyáz, olvas illetve vásárolni megy. Mint mondta, először nagyon szokatlannak tartotta, hogy 40 év iskola és munka után nincs meg a rendszeresség az életében, de most már nem tudná elképzelni, hogy visszamenjen dolgozni.

Annak azonban, hogy soha többé nem láttuk őt semmilyen kvízműsorban igen nyomos oka van, mégpedig az, hogy Gábor most is jelentkezne vetélkedőbe, de hiába próbálkozik, nem látják őt szívesen. Nem fél a kamerától, lámpaláza sincs, de úgy érzi, már nincs helye a képernyőn, mert inkább a fiatalokat hívják.

Csak és kizárólag kvízműsorban szerepeltem volna még, a többit nem nézem, mert nem érdekel, mit csinálnak a dzsungelban, meg hány csótányt bírnak megenni... A végén Vágó is azt mondta, 'nincs igény értelmes vetélkedőre', de én nem hiszem, hogy így van. A milliomos is sok évig ment, kell hogy legyenek vetélkedők. Az ugrást követem, de nem nekem való, mert tele van általam nem preferált kérdésekkel, ráadásul 30-40 év körüliek szerepelnek benne, engem nem engednének oda. A Maradj talponnál is azt mondták, a korom miatt nem eshetek le... Mondtam, hogy nem fogok, mert jó válaszaim lesznek, de akkor sem hagyták. 74 éves vagyok, hiába mennék, azt mondanák, nem vagyok képernyőképes...

– vallotta be az egykori nyertes, aki egyébként Gundel Takács Gábor ATV-n futó Géniusz című műsorában szerepelt néhány évvel ezelőtt, melyről az alábbi videóban mesélt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás