promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz ez volt a Legyen Ön is milliomos! című játék legnehezebb kérdése? Most kipróbálhatod magad
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon tényleg olyan nehéz ezekre a kérdésekre válaszolni?

A Legyen Ön is milliomos! Magyarország egyik legkedveltebb kvízműsora volt, nagyon sok évig futott a tévében, a műsorvezetője pedig nagyon sokáig a nemrégiben hirtelen elhunyt Vágó István volt. Egy legenda, akinek a neve örökké összeforrt a legendás műsorral. A Legyen Ön is milliomos! játék szülőhazája amúgy az Egyesült Királyság, itt 1998-ban ment le az első adás. A játék címe pedig az volt, hogy Who Wants to Be a Millionaire?, azaz "Ki akar milliomos lenni?", és a cím egy meglehetősen érdekes mutatvány, ha éppen meghalljuk, hogy miből jön.

A játék címe egy dalból származik, amelyet Cole Porter énekel, és igazából pont hogy azt hangsúlyozza a szám, hogy a szerelem mindent visz a gazdagság felett. Korábban amúgy arról is szó volt, hogy Pénzhegy is lehet a címe.

Új kívzünkben az interneten elérhető adatbázisokat is használva kerestünk nagyon nehéz kérdéseket a játék történetéből, amelyek tényleg nagyon megizaasztották a játékosokat, vagy éppen egy nagyon nagy nyeremény lecsípése előtt emeltek falat a játékos és a pénz közé. Ezek a kérdések ugyan elsőre nem tűnnek nehéznek, mégis nem könnyű őket megválaszolni.

Kívzre fel, tegyetek egy próbát!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás