promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétboxoltatta az arcát Jennifer Aniston? Az internet népe egy emberként támadt rá a szerintük torzszülötté változó sztárra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston friss videója igen nagy port kavart az interneten.

Szinte nem létezik olyan ember, aki ne ismerné Jennifer Aniston. A meseszép színésznő rengeteg filmben feltűnt már az évek során, ám vélhetően sosem felejtjük el a Jóbarátokban tett alakítását sem.

Sokak kedvenc sorozatában Rachel Greent alakította, a már-már ikonikussá vált karakter pedig örökre összeforrt a nevével. A Jóbarátok 2004-ben fejeződött be, tehát eltelt már 20 év a sorozat befejezése óta, Aniston azonban több kollégájától eltérően a mai napig rendkívül népszerű maradt és rengeteg szerep megtalálta a mai napig is.

A színésznő ugyanakkor már 55 éves, a kor pedig természetesen rajta is meglátszik annak ellenére hogy ennyi idősen is remek formának örvend. Nemrégiben Jennifer Aniston részt vett a Superbowl döntőjén, ahol nyilatkozott is a sajtónak. Ezúttal azonban nem a mondanivalója, hanem a kinézete borzolta fel az internet népét, akik egy emberként támadtak rá a színésznőre.

A hozzászólók többek között a következőket írták:

Sajnálom az arcát, elvesztette minden bájosságát. Miért nem hagyja békén, hogy természetesen öregedjen?

Őszintén emberek. Sokkal jobban néztek ki anélkül, hogy bármit is csinálnátok. Kis dolgok... oké rendben. Még akár egy orrműtét is, rendben, legyen. De a töltőanyagok, botox, szememelés, ajak-injekció, implantátumok… A végén úgy fogtok kinézni, mint egy torzszülött.

Úristen, mi a fenét csinált az arcával??? Borzasztóan hervad. És még fizet is azért, hogy ilyen rosszul nézzen ki! Biztos, hogy ennél csak jobb lehet, ha természetesen öregedő arcod van.

- ekézték a kommentelők a hollywoodi csillag kinézetét, a glamour.hu által kiszúrt videó alatt.

A  Super Bowl-döntő után készült videóban egyébként azt kérdezték Anistontól, hogy hogyan ünnepli Matthew Perry örökségét. A lényeg azonban a futótűzként terjedő videókban nem az, amit mond, hanem az, hogy az éles fényben mennyire előnytelenül néz ki az emberek szerint.

Ezek ellenére mi úgy gondoljuk, hogy a Jóbarátok sztárja még mindig remekül néz ki, a szépészeti beavatkozásokat pedig egyáltalán nem vitte túlzásba, de most nézzük is az említett nagy port kavart videót.

 

Azt hogy Jennifer Aniston mindezek ellenére még mindig remekül néz ki, a legfrissebb Instagram-oldalára feltöltött fotói is bizonyítják.

[[ajanlo8]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás