promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamelánál most telhetett be a pohár: férje szerencsétlensége miatt bukhatja el azt, amire mindig is vágyott
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela férjének ezúttal nem sikerült megfejtenie a mindent eldöntő feladványt.

Kasza Tibi műsora a Szerencsekerék miatt az utóbbi időben egyre gyakrabban lázadnak fel a nézők, elsősorban az ismétlések miatt, hiszen mostanában előfordul, hogy egy héten, tehát a heti 5 adásból 3 is egy korábbi rész újravetítése.

A nézők ennek mindig hangot is adnak a műsor közösségi oldalán, melyről alábbi cikkünkben be is számoltunk.

Egy pár nappal korábbi adásban pedig olyasmi történt, amire ritkábban akad példa, a kommentelők ugyanis ezúttal nem Kasza Tibin voltak a legjobban kiakadva, hanem inkább két játékoson. 

Az hogy bevállalja hogy hiperaktív egy dolog de akkor miért nem próbálja kontrollálni magát. Persze ki a hülye? Hát én aki ezt nézi.

- írta például egy néző az adás kapcsán.

A tegnapi adásban azonban ezúttal teljesen más események borzolták a kedélyeket. A műsor sztárvendége ugyanis ezúttal Hódi Pamela férje, Tóth Bence volt, aki egyébként egészen jól teljesített.

Az izgalmas adás végén Tóth Bencének végül sikerült bekerülnie a végjátékba, ám az utolsó feladvány láthatóan igencsak kifogott rajta. Mondjuk nem is volt könnyű dolga hiszen a 18 betűs rejtvény megfejtéséhez mindössze 5 betűt kapott meg, így ember legyen a talpán aki ezt kitalálta volna.

A megfejtés a "házassági évforduló" lett volna, ám mivel Bencének nem sikerült megfejtenie a feladványt végül elbukta a játék során összegyűjtött több millió forintnyi összeget.

Hódi Pamela és férje a Covid idején 2020-ban házasodtak össze, ám mivel az a korlátozások miatt csak egy nagyon szűkkörű esküvő volt, úgy gondolták, hogy tartanak még egy nagyobb összejövetelt, amire a közeljövőben kerülne sor. Ehhez pedig igencsak jól jött volna ez az össze, ahogy azt Tóth Bence is kifejtette Kasza Tibinek ez Pamela nagy vágya. Ez a 3 millió 760 ezer forint azonban most a Tv2 stúdiójában maradt, így egyelőre nem tudni mikor valósulhat meg Berki Krisztián exének a régóta dédelgetett álma, ez pedig biztosan kissé fájhat Pamelának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás