promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle meggyalázta Diana emlékét: aljas lépést követett el a megboldogult hercegné ellen Harry pénzéhes felesége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen elvette a pénz Meghan eszét, már férje érzéseire is fittyet hány.

A világon (és különösen Európában) már nem sok monarchia van - az Egyesült Királyság (ahogy a neve is mutatja) az egyik kivétel. Bár a királyság csak formálisan van jelen, valódi hatalmat nem gyakorol, a brit identitásnak fontos eleme a trón, és hát a család meglehetősen sokat szerepel a hírekben is, szinte már bulvár-sztárnak számítanak.

Mostanában zajlott az élet az uralkodó család háza táján: Katalin hercegné komolyabb hasi műtéten esett át, míg Károly királyról is sorban jöttek a különböző orvosi hírek, és kiderült, hogy rákbetegségben szenved.

A hír hallatán még Harry herceg is visszatért Londonba egy villámlátogatásra, pedig mint az köztudott, párjával, Meghan Markle-el nem éppen szépen váltak el a királyi családtól.

Meghan nem is tartott Harryvel, hanem otthon maradt, az Egyesült Államokban, ahol a rossz nyelvek szerint nem tűnt éppen boldogtalannak, miközben a luxuskategóriás Roverével furikázott Sussex hercegnője.

Azért megjelentek olyan vélemények is, miszerint azért Meghant mégiscsak érdekli apósa sorsa, és támogatja Harryt a nehéz időkben - ezen feltevésüket arra alapozzák, hogy Meghant közzétett egy fotót, amin egy különleges kiegészítőt visel, méghozzá az egykori Diana hercegnő arany Cartier Tank óráját, bár sokak szerint pont hogy a tiszteletlenségét fejezte ki vele.

A Cartier Tank az órás világ egyik legikonikusabb formaterve - ha fel kellene sorolnunk a hírességeket, akik ezt a fajta órát választották hát bizony komoly bajban lennénk: messze nem csak női fazonról beszélünk, Muhammad Alinak is volt ilyen típusú csuklóvekkere.

Az óra formáját az első világháborús tankok felülnézeti sziluettje ihlette - meglepő adalék az igen elegáns óra történetéhez. Számtalan verzióban elérhető, régebbi kvarc-változatok pár százezer forintért, míg egy ilyen arany változat súlyos milliókba kerül.

forrás: femcafé

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás