promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az 50 éves Dobó Kata falatnyi fürdőruhában mutatta meg tökéletes bájait, a meseszép színésznő vetkőzése ezúttal is megbabonázta a férfiakat
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobó Kata még most is elképesztően szexi.

Dobó Kata múlt vasárnap töltötte be az 50. születésnapját, de továbbra is elképesztő formának örvend.  A modellként indult színésznőről egyértelműen elmondható, hogy megmarad ugyanannak a hamvas szépségnek, akit a 90-es évek végén megismertük.

Dobó Kata nevét 1997-ben ismerte meg az ország a A miniszter félrelép című film miatt, de sokan emlékezhetnek a kultikus Pepsi reklámra is amiben annak idején szerepelt. A színésznő mostanában főleg rendezőként tengeti a napjait, is igyekszik minél jobb alkotásokat összerakni a magyar közönségnek, legutóbbi munkája az El a kezekkel a Papámtól! című mesefilm volt.

A meseszép hírességet az elmúlt évtizedekben számos hazai filmalkotásban láthattuk, gondoljunk csak a Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem című filmekre. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy 26 évvel ezelőtt a Kern András és Koltai Róbert által rendezett A miniszter félrelépben egy egész ország szeretett bele a vörös bombázóba. Ez az alkotás pedig azóta is a rendszerváltás utáni legnézettebb magyar film, de az abszolút ranglistán is nagyon előkelő helyen szerepel a több mint 650 ezer nézőjével. 

Dobó Kata az elmúlt években nemcsak a művészi tehetségével, hanem szociális elkötelezettségével is magára vonta a figyelmet, hiszen rendszeresen támogat különböző jótékonysági eseményeket és adománygyűjtő akciókat. Szívügye a környezetvédelem és az állatvédelem is, és nyilvánosan szólalt fel ezekkel kapcsolatban is.

A nemrégiben az 50. születésnapját ünneplő színésznő pedig a mai napig egészen lenyűgöző formának örvend, tökéletes testét pedig mindenki megirigyelheti. Ezek után nem is csoda, hogy a meseszép színésznő előszeretettel oszt meg magáról bevállalós fotókat a közösségi oldalán követői legnagyobb örömére.

Kata így tett most is, amikor az egészen mesebeli Baliban tett nyaralásáról posztolt két fotót mégpedig nem is akármilyet. A szexi színésznő egy ugyanis egy hatalmas vízesés előtt,  falatnyi fürdőruhában mutatta meg tökéletes bájait.

Elindítottam a fürdőruha szezont.

- írta a színésznő a szexi képek mellé, melyek természetesen azonnal elnyerték férfi követői tetszését is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás