promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű tragédia miatt vetett véget karrierjének a népszerű magyar rádiós, hosszú évek után törte meg a csöndet a történtekről
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vágó Piros most őszintén vallott a történtekről.

Vágó Piros nevét már több évtizede ismeri az ország, az ikonikus rádiós karrierjében azonban néhány évvel ezelőtt volt egy igencsak nagy törés, miről most hosszú idő után elképesztő őszinteséggel mesélt.

A jelenleg a Retro Rádióban dolgozó műsorvezető mint mondja a mai napig imádja a munkáját, de volt egy olyan időszaka amikor úgy érezte, hogy már nagyon kiégett és soha többet nem akar már mikrofon mögé ülni.

Azt pedig hogy mi volt ennek a kemény elhatározásának az oka most egy friss interjúban végre meg is fogalmazta. Vágó Piros bevallotta, hogy akkoriban élete legnagyobb tragédiáját is át kellett élnie, mert meghalt az édesanyja, ezt követően pedig több mint egy év telt el, mire meg tudta fogalmazni, mi az, amit belül érez.

Amikor a Class FM megszűnt, akkor elérkeztem egy olyan pontra, hogy míg korábban azt éreztem, hogy szinte díszkivilágítással van kijelölve az utam, ott elsötétült minden, nincs semmi, nem látom, merre kéne menni. Ebben az állapotban voltam egy évig, csináltam a dolgom, de éreztem, hogy valami nem oké

– vallotta be a műsorvezető Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában, amit a Blikk szemlézett.

Vágó Piros a beszélgetés során azt is elárulta, hogy ekkoriban miközben szakmailag egyre küzdelmesebbek volt számára a mindennapok, a gyászt is kellett kezelnie kellett volna.

Anyu kedden halt meg, és kértem pár nap szabadságot, de pénteken már dolgoztam. A munkával tudtam eltakarni a fájdalmamat magam elől is, de egyben túl is éltem vele

– mondta Piros, majd kifejtette, hogy a Class FM megszűnésénél már sejtette, hogy más irányba kellene elindulnia, mégis igent mondott egy újabb rádiós állásra. Amikor pedig 2017 év végén felállt, akkor a nyakába  zúdult az egész, a gyász és minden más is. Ezt követően pedig fél évig látszólag semmit nem csinált, azonban ebben az időszakban számos felismerésig jutott el.

Rájöttem, hogy valójában ami bajom nekem a rádióban volt, az egy kiégés és nem más bajom van, mint hogy életközepi válságban vagyok

– vallotta be kendőzetlen őszinteséggel a rádiós, aki így, hogy meg tudta fogalmazni az érzéseit újra tudta kezdeni az életét és ezzel együtt a karrierjét is.

Az interjú teljes terjedelmében az alábbi videóban tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás