promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egészen bizarr okok vezettek az RTL ünnepelt sztárjának bukásához, közelében sincs már a pénz és csillogás, ami egykor az életét jelentette
Borítókép:  RTL / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tabáni István teljesen eltűnt a Csillag születik megnyerése után.​

Bár már ma nem volt, bizonyára sokunk emlékezetében a mai napig erősen az RTL-en futó Csillag születik című tehetségkutató műsor, amelyet egykor milliók néztek hétről hétre a csatornán.

Ezek után pedig azt is nehéz lenne elfelejteni, hogy a második szériát nem más, mint Tabáni István nyerte meg, aki énektanár nélkül, teljesen autodidakta módon képezte különleges hangját. Az énekes tehetségével és szerénységével azonnal elnyerte a közönség, valamint a zsűri rokonszenvét, ám miután megnyerte a műsort, nem sokkal később szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, ami részben tudatos döntésnek köszönhető.

Ezek után pedig jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon mi is történt vele a műsor megnyerése után?

Tabáni István a műsor megnyerése után visszavonult a nagyvilág elől, nemrégiben azonban nyilatkozott arról, hogyan is alakult az élete győzelmét követően, és hogyan alakulta a mindennapjai. Az énekes a beszélgetés során elárulta, hogy a koronavírus okozta pandémia az ő életére is komoly hatást gyakorolt, és kifejtette azt is, hogy egyáltalán nem él luxus körülmények között, amit nem is bán.

A koronavírus anyagilag és gazdaságilag is visszavetette az embereket, és még mindig érezhetők az utóhatások. A környezetemben is vannak olyanok, akik egészen máshogy gondolkodnak, mint a pandémia előtt. Persze engem is sokként értek a történtek, az én személyiségemet is formálta a pandémia, de próbálok minden rosszból valami jót kovácsolni. Azon is gondolkodtam már, hogy ha luxusban, egy kacsalábon forgó palotában élnék, akkor nem élném meg azokat a mélységeket zeneileg, és nem lennék olyan hiteles. A nagy külföldi sztárok is egy trauma, egy lelkileg nehéz időszak után írták a legnagyobb, legőszintébb slágereiket

– fejtette ki a Metropolnak a Csillag születik egykori győztese, aki arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozik most kifejtettek, hogy továbbra is főállású énekesként tevékenykedik, de emellett apaként is helyt kell állnia, kisfiai ugyanis nagyon sok energiáját lekötik, de ő nagyon szeret velük foglalkozni és szinte minden szabadidejét velük tölti.

Tabáni István egy évvel ezelőtt Palik László műsorában mesélt arról, hogy mi történt vele a Csillag születik megnyerése után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás