promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az álomszép Jenna Ortega elképesztő kacér ruhában teszi közszemlére formás idomait
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig akartunk hinni a szemünknek, amikor megláttuk a képet.

Jenna Ortega amerikai színésznő és modell, aki 2002. szeptember 27-én született Los Angelesben, Kaliforniában. Fiatal kora ellenére már sokoldalú tehetségét és elkötelezettségét felismerték a szórakoztatóiparban. Karrierje során számos televíziós sorozatban és filmprojektben szerepelt, és egyre növekvő népszerűségre tett szert.

Ortega pályafutását 2012-ben kezdte, amikor szerepet kapott a "Rob" című tévésorozatban. Azóta számos fontos karaktert alakított különböző produkciókban. Az egyik legismertebb alakítása az „Elena of Avalor” című Disney Channel sorozatban volt, ahol a főszereplő, Princess Isabel hangját kölcsönözte. Ezen kívül olyan sorozatokban is feltűnt, mint a "Stuck in the Middle" és a "Jane the Virgin".

Ortega sikeres áttörést ért el a filmiparban is. Szerepelt a "The Babysitter" és a folytatás, a "The Babysitter: Killer Queen" című horror-vígjáték filmekben. Emellett fontos szerepet kapott a "Yes Day" című Netflix filmben is, ahol Jennifer Garner és Edgar Ramírez partnere volt a vásznon.

Jenna Ortega nemcsak színészként, hanem aktivista és példakép is. Nyíltan beszél a különböző társadalmi és politikai kérdésekről, köztük a rasszizmusról és a női jogokról is. Sokat tett azért, hogy a figyelem középpontjába állítsa ezeket a fontos ügyeket, különösen a fiatal generációk számára.

Ortega a divatvilágban is helyet talált magának. Megjelent több divatmagazin címlapján, és több jelentős eseményen is részt vett mint stílusikon és színésznő.

Szerencsénkre a művésznő az Instagramon is igen aktív, és a legnagyobb fénykép-megosztó közösségi oldalon gyakran tesz közé mindenféle tartalmakat. Jenna egyszerre hozza az elegáns, és a némileg kihívóbb szetteket is, aki ennyire gyönyörű, annak bizony minden nagyon jól áll:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás