promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé álltak az eltűnt Olsen-ikrek, rá sem ismerünk az egykoron csillogó tekintetű színésznőkre
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egykor a legnagyobb sztárok voltak, limonádé ízesítésű filmek csillagai, de eltűntek.

A néhány évvel ezelőtti színészi pályafutásukat feladták, ám az Olsen-ikrekre manapság is nagyon kíváncsiak a rajongók, hiszen ikonikus filmek garmadája kapcsolódik a nevükhöz. Generációk adják át ezeket az élményeket egymásnak, mutatják meg ezeket a filmeket a soron következőknek. Közben kisebbik húguk, Elizabeth Olsen a Marvel-filmek nagy sztárja lett, így folytatva a családi hagyományt.

Az ikrek színészi karrierjük után a divattervezés felé fordultak, több sikeres kollekciót is piacra dobtak az évek során, ezzel bizonyítva, hogy az üzleti életben is megállják a helyüket. Dualstar nevű vállalkozásukkal pedig gyorsan bekerültek a leggazdagabb fiatal nők közé.

A vállalatuk tévéműsorok gyártásával is foglalkozik, ami kezdettől fogva profitot terme. Ez részben a több évtizedes szórakoztatóipari tapasztalatuknak köszönhető.

A Sweet Lady Jean nevű cukrászdát is megnyitották Los Angelesben, amely gyorsan hírességek kedvelt találkozóhelyévé vált. Emellett egy tanácsadó irodát is alapítottak problémás fiatalok számára, bár ez a kezdeményezésük utóbb sajnos megszűnt.

A lányok élete nem volt zökkenőmentes, de a nehézségek ellenére mindig sikerült talpra állniuk egymás támogatásával. Már nem az a kislányos imázs jellemzi őket, amellyel egykoron ismertté váltak, hanem mint érett felnőtt nők lépnek elénk. sokakat pedig ez teljesen meglephet, hiszen nagyon kevésszer hallunk róluk a hírekben Magyarországon, így egy-egy fotó publikálása olyan, mintha évtizedek óta nem láttuk volna őket, így pedig nem is csoda, hogy azt érezzük, nem is ismerünk már rájuk.

Így néznek ki most az Olsen-ikrek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás