promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyoma sincs a fiatalos bájnak: így néznek ki most az Olsen ikrek, brutálisan rajtuk hagyta nyomát az idő vasfoga
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyerekkorunk kedvenc sztárjai volt Mary-Kate és Ashley Olsen, akik remek, szórakoztató szerepeik mellett példás testvéri szeretetükről is híresek.

A színészkedéstől néhány éve teljesen visszavonultak, azok a közvélemény érdeklődése a lányok iránt egyáltalán nem csökken. Bár a reflektortfényt most átadták kishúguknak, Elizabeth Olsennek, aki a Marvel univerzum egyik új üdvöskéje, méltó módon viszi tovább a testvérei stafétabotját. A lányoknak egyébként van egy bátyjuk is, akiről szinte semmit sem lehet tudni, ő teljesen átlagos életét él, nem kért a sztárvilágból.

A filmes világ után divattervezőkké avanzsáltak és több, igen sikeres kollekciót is piacra dobtak, ezzel pedig megmutatták, hogy üzletasszonyként is helyük van a nagyok között. A Dualstar, ami az ő cégük egyenesen a a leggazdagabb fiatal nők listájára repítette őket.

Ez a vállalkozásuk televíziós show-kat készít és a kezdetek óta nyereséget termel, ami ritkaság a kezdő vállalkozók esetében. Azonban a több évtizedes tévés tapasztalattal a hátuk mögött, nemcsoda, hogy aranykézzel nyúltak hozzá a bizniszhez. Filmográfiájuk szerint összesen 30 filmszerepük volt.

A testvérpár egy közös cukrászdát is nyitott, amely a Sweet Lady Jean nevet viseli és Los Angeles presztízses belvárosában található. Ha valaki betér egy desszertezőt, vagy egy kávéra, akkor könnyedén összefuthat valamelyik hollywoodi sztárral, több híresség ugyanis törzshelyének tekinti a süteményezőt.

Indítottak tanácsadó irodát is, ahol teljesen díjmentesen segítettek problémás fiataloknak, azonban ez a vállalkozásuk sajnos megszűnt.

Az utóbbi időben főleg a szerelmi életük miatt kerültek címlapokra, Mary-Kate olsen ugyanis hosszú, keserves válása után próbált talpra állni,  ami remélhetőleg mára már sikerült neki, míg Ashley hosszú évek óta Lyme-kórral küzd.

Nem volt könnyű élete a lányoknak, hiába a sikerrel kikövezett út, többször kerltek padlóra, ahonnan egymás segítségével, de mindig sikeresen felálltak.

A felvétel szerint teljesen, végleg elengedték a kislányos miliőt, érett, felnőtt nőként jelennek meg a nyilvánossag előtt, nyoma sincs már rajtuk az ártatlan cukiskodásnak.

Itt pedig a videó, ahol végignézheted az Olsen ikrek hihetetle átalakulását, a kezdetektől egészen a napjainkig:

Boldog születésnapot kívánunk az ikerpárnak és reméljük, hogy csillogó siker vár még rájuk és elérnek mindent, amit csak szeretnének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás