promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL két sztárja végleg összeveszett, soha többet nem hajlandóak együtt dolgozni
Borítókép:  Youtube - rtlhivatalos
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindennek vége, a munkakapcsolat is kizárt: mindketten a másikat vádolják.

Ha valaki régóta művészeti tevékenységet űz, azon belül is a médiában, filmezésben, színházban helyezkedett el, akkor tudja, hogy az bizony kemény szerető. Éppen ezért fontos, hogy az ember mellett legyenek olyan barátok, akikre bármikor számíthat, támaszkodhat és ami még fontosabb: teljes mértékben megbízhat. A mai rohanó világunkban már a legtöbb emberi kapcsolat eldobható, pótolható, azokat nem megjavítani, hanem lecserélni akarjuk, így nehéz már igazán időtálló barátságokat kialakítani. Aki azonban még a régebbi korokban szocializálódott, nem így gondolkozik, így különösen szomorúan hallottuk, hogy egy közel 50 éves barátság úgy néz ki, hogy véget ért.

Még az Rtl-en futó nagy sikerű Barátok közt-ben szerették meg a nézők Vili bácsi és Magdi anyus párosát, ők ketten megtestesítették az igazi, kedves, magyar házaspárt. Az őket alakító Fodor Zsóka és Várkonyi András azonban nem csak a képernyőn álltak közel egymáshoz: a való életben is nagyon szoros barátság volt a két színész között. Többször dolgoztak együtt, volt közös színdarabjuk és szakmailag és emberileg is közösen haladtak az életben.

Ezért is érkezett teljesen váratlanul a hír, hogy a két színész összeszólalkozott. Azonban nem egyszerű vitáról van szó: mindketten úgy nyilatkoztak, hogy nem csak a közös munkának, hanem a barátságuknak is vége szakadt. Elsőként Várkonyi András szólalt meg a történtekről, aki azzal vádolta meg Zsókát, hogy kettő fellépésen is cserben hagyta, nem tudták elérni a művésznőt, ezzel pedig meghiúsult az előadás, ami több szempontból is kellemetlen volt. Egyrészt a nézők csalódtak, másrészt a szervezőknek is kellemetlenséget okoztak, harmadrészt pedig anyagi kár is érte a színészt.

Zsóka is reagált a vádakra, szerinte egyetlen alkalmat mulasztott el, amiért a nem megfelelő szervezést okolta és egyáltalán nem úgy emlékszik a történtekre, ahogyan András azt elmonda. Kifejtette, hogy sosem hagyná cserben a színésztársát, nem mellesleg pedig neki is szüksége van a pénzre. Azt is elmondta, hogy tudna ő is mit mesélni volt kollégájáról, de nem teszi, a sírba viszi kettőjük közös titkait. A színésznő könnyek között nyilatkozott, nagyon megviselték a történtek.

A vitára a sorozatbeli fiuk, Németh Kristóf is reagált, aki szerint az egész történet hihetetlen és nem tudja mit gondoljon. Tudja, hogy Várkonyi nem hazudna, de Fodor Zsókáról pedig nem tudja elképzelni, hogy bárkit cserben hagyna. Mint fogalmazott, mindkettőjüket pontos, megbízható, kedves embernek ismeri, így mindenképpen szeretné kideríteni, hogy pontosan mi is történhetett.

Olvasónk itt láthatnak egy részletet a közös darabjukból, amit valószínűleg soha többet nem állítanak színpadra:

Forrás: story.hu, blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás