promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi félmeztelenül sokkolta rajongóit, aprócska fehérneműje alig takar el valamit brutálisan szexi testén
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi falatnyi fehérneműben kápráztatta el rajongóit.

Mint azt már bizonyára mindannyian tudjuk, Palvin Barbi a világ egyik legfoglalkoztatottabb modellje, páratlan szépségéhez pedig kétség sem fér, amit már számtalan magazin címlap és luxus szerződések is igazolnak.

Barbi még tavaly nyáron azzal került a címlapokra, hogy férjhez ment szerelméhez, Dylan Sprouse-hoz, ezt követően pedig a neve is megváltozott és most már Barbara Sprouse-nak hívják. A gyerekszínészként feltűnő jóképű fiatalember természetesen nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hogy Palvin Barbi a felesége, a gyönyörű magyar származású modell ugyanis minden szempontból főnyereménynek tűnik, mind a külsejét, mind az intelligenciáját és a humorát beleértve.

A szupermodell egyébként 6 évig szingli volt, mielőtt találkozott volna mostani párjával és erős, független nőként igen nehéz volt valakit beengednie az életébe, ám végül hamar túljutottak a kezdeti problémákon. Az együttélés mindig rengeteg összeszokással és összecsiszolódással jár, ami néhány pár kapcsolatát kikezdi, itt azonban erről szerencsére erről szó sem volt.

A szerelmesek kapcsolata pedig az esküvő óta is felhőtlennek tűnik, ha megnézzük a közös képeiket, egyértelműen látszik, hogy mekkora harmónia van közöttük, úgyhogy valószínűleg már arra sem kell sokat várnunk, hogy Barbi a karjaiban tarthassa első közös gyermeküket is.

A közös babáról azonban egyelőre nincs szó, sőt a minap a szupermodell két olyan fotóval lepte meg követőit a közösségi oldalán, amelytől egészen biztosan mindenkinek elakadt a szava. Barbi tökéletes testét ugyanis mindössze egy hajszálvékony alsónemű és egy hozzá illő melltartó takarja el az elképesztően szexi felvételeken.

Barbi fekete fehérneműs fotója láttán természetesen azonnal felrobbant az internet. A több mint 20 millió követővel rendelkező modell ugyanis nemigen lehetne ennél tökéletesebb.

A rajongók nem is győzték kifejezni tetszésüket a képek alatt. A legtöbben azt írták, hogy Dylan Sprouse-nál nincs szerencsésebb férfi a világon, amivel abszolút egyet lehet érteni Barbi szexi fotói láttán, amit alább most te is megtekinthetsz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás