promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle nem vár tovább: sorsfordító döntése miatt a brit királyi család teljes élete megváltozhat hamarosan
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle állítólag rendezné a viszonyát Katalin hercegnével jó pár évnyi ellenségeskedés után.​

Harry és Vilmos herceg feleségének a viszonya az utóbbi években igencsak feszült volt, ami azzal kezdődött, hogy Sussex hercege és hercegnéje sorozatos támadásokat indított a királyi család ellen, miután 2020-ban lemondtak vezető királyi tisztségeikről.

Most azonban úgy tűnik, hogy Meghan és férje, Harry herceg is lépéseket tesz annak érdekében, hogy helyreállítsák kapcsolatukat a királyi családdal, főleg Katalin hercegné elvégzett hasi műtétje után, valamint a III. Károly király rákdiagnózisának tükrében.

Egy forrás ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy Meghan felkereste Katalin hercegnét és III. Károlyt is és mindkettőjüknek a legjobbakat kívánta a felépüléshez. 

Meghan és Katalin kapcsolatával kapcsolatban a bennfentes azt mondta, hogy most már lépéseket tesznek a kibékülés érdekében. Egy másik forrás azonban azt mondta, hogy azért van még tennivaló ezügyben, Katalinnak ugyanis még mindig vannak sérelmei Meghan Markle felé. 

Katalin hercegné nyitott a kibékülésre, bár Harryvel jobban, mint Meghannal. Még mindig vannak sérelmei az miatt, amit Meghan tett vele és Sarolata hercegnőve. Van még tennivaló, de hajlandó a dologra

- mondta a forrás.

A US Magazine-nak nyilatkozó bennfentes szerint Katalin kibékül majd Harryvel és Meghannel, ha férje is nyitott az ötletre.

Hiányzik neki Harry, és mindig is testvérként tekintett rá, de ragaszkodtak hozzá, hogy nem fog beleavatkozni a dolgokba, amikor Harry és Vilmos megromlott kapcsolatáról van szó. 

- fejtette ki a királyi családhoz közel álló bennfentes.

A forrás szerint a konszenzus az, hogy az élet túl rövid és van remény arra, hogy a családot mostanában sújtó események összetartáshoz vezetnek majd. S bár Meghan nem csatlakozott Harryhez, amikor nemrégiben meglátogatta Károly királyt az Egyesült Királyságban, miután a hónap elején rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála, teljes mértékben ő áll a döntése mögött, hogy újra kapcsolatba lépjen a családjával a bennfentes elmondása alapján.

Ezek fényében pedig ki tudja könnyen elképzelhető, hogy hamarosan tényleg kibékülésről szóló híreket kaphatunk majd a királyi család háza tájáról.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás