promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg nem mehet többé III. Károly közelébe? Forrnak az indulatok Vilmos herceg sokkoló kijelentése után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos herceg állítólag nagyon nem szeretné, hogy öccse visszatérjen a királyi családba.

Az utóbbi időben a csapból is a brit királyi család folyik, elsősorban  III. Károly betegsége miatt, ami az egész világot megrázta. A Buckingham-palota korábban a közleményében nem árulta el, hogy pontosan milyen rákbetegségről van szó. Így pedig azonnal elindultak a találgatások, sokszor pedig meglehetősen fura álhírek jelennek meg a király betegségével kapcsolatban.

Miután tudomást szerzett apja betegségéről Harry herceg azonnal repülőre ült Amerikában, hogy hazautazzon a királyhoz, akivel a hírek szerint egy közel egyórás találkozáson is részt vett. Erről a találkozóról aztán igen érdekes hírek láttak napvilágot, melyről alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Az ügy pedig most sem ért véget, Vilmos herceg ugyanis állítólag világossá tette, hogy Harry hercegnek már nincs helye a családban, amit elsősorban apja egészsége és családja miatt jelentett ki, mert ez ami szerinte a legjobb a monarchiának jelenleg.

Egy informátor szerint Vilmos herceg azt mondta barátainak, nincs esély arra, hogy Harry visszakerüljön a királyi család dolgozó tagjai közé.

A walesi herceget ugyanis annyira feldühíti öccse folyamatos támadása a monarchia ellen, hogy blokkolja a családi cégekhez való visszatérésre irányuló kérelmét. Vilmoshoz közel álló források azt mondják, hogy Károly király rákdiagnózisa nyomán testvére lenne az, aki szükség esetén több feladatot is vállalhatna, de mindenki tudjaa, hogy Harryben és feleségében, Meghanben nem lehet megbízni.

A hírek szerint Sussex hercege hajlandó lenne visszatérni ideiglenesen a királyi család dolgozó tagjai közé, hogy támogassa beteg édesapját. Egy közeli forrás szerint azonban nincs esély arra, hogy a trónörökös visszaengedje oda testvérét, amit állítólag III. Károllyal is megbeszélt már.

Bármi is hangzott el Vilmos és a király között, az magánügy, de teljesen egyértelmű, hogy Vilmos nem engedi, hogy Harry visszatérjen. Ha valaki több feladatot vállal, az ő maga lesz, de ez egyelőre nincs napirenden. Vilmos most főként apja egészségére, családjára és arra összpontosít, hogy mi a legjobb a monarchia számára. Nulla százalék az esélye annak, hogy Harry bármilyen minőségben is visszatérjen közéjük

- mondta a forrás.

Vilmos tehát nemigen szeretné, hogy Harry aktivizálja magát a királyi családban, sőt a hírek szerint azt sem igazán szeretné hogy az öccse sokat legyeskedjen beteg édesapjuk körül, nehogy kedvet kapjon az Egyesült Királyságba való visszatéréshez. 

III. Károly két fia, Vilmos és Harry között köztudottan nagyon rossz a viszony már évek óta, így annyira nem is meglepő a trónörökös ezen reakciója, ám a közvéleménynek nem túl szimpatikus az idősebb testvér hozzáállása ugyanis nagyon sokan kiakadtak Vilmos ellenséges hozzáállása miatt, amit öccsével szemben tanúsít.

Vilmos és Harry konfliktusáról az alábbi videóból még többet megtudhatsz!

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás