promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé állt 77 évesen a Rocky-filmek női főszereplője, alig ismertek rá
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Talia Rose Coppola.

Nemsokára betölti a 78. születésnapját az a színésznő, Talia Shire, akinek az eredeti neve Coppola, és amerika egyik legismertebb színész-rendező famíliájából jön. A Rocky-sorozat egyes filmjei gyakran szerepelnek a világ legjobb alkotásainak listáján, és Magyarországon is nehéz olyan embert találni, aki ne látott volna legalább egy részt a Rocky-szériából. A monumentális történet Sylvester Stallone számára olyan emblematikus, mint Arnold Schwarzenegger számára a Terminátor-filmek. 

Itt kezdődött számára minden, és már az első rész emberek tízmillióinak lett a kedvence rövid időn belül. Majd nyugovóra tért a széria, aztán évtizedekkel később a Rocky-univerzum új életre kelt Creed történetén keresztül, méghozzá Rocky egykori ellenfeléből lett legjobb barátjának fia által.

A film kiemelkedő karaktereket vonultat fel, köztük Rocky Balboa szerelmét, az elbűvölő Adriant, aki Rocky fő támasza volt a nehéz évek során, élete párja, aki minden nehézség ellenére mellette állt.

A FILMBEN ADRIANT TALIA ROSE SHIRE ALAKÍTJA.

Mit érdemes tudni Talia Rose Shire-ről?

Születési neve Talia Rose Coppola. Ő a világhírű new york-i rendező, Francis Ford Coppola testvére, így pedig Nicolas Cage közeli rokona is. Ez talán kevésbé ismert, de sokan tudják, hogy Coppola egyik legismertebb filmjében, A Keresztapában is szerepel Talia, aki napjainkig aktív a filmszakmában. A Rocky-filmekben nyújtott alakításáért hatalmas elismerést kapott, nemcsak a nézők, hanem a szakma részéről is. De nemcsak ebben a filmben nyújtott nagyot, hanem más világhírű filmekben is, amelyeket Magyarországin is több millióan ismernek.

A Keresztapában Connie Corleone szerepéért Oscar-díjra is jelölték.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás