promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két cápa egymásnak esett az RTL stúdiójában: Balogh Leventét kihozták a béketűrésből, a kötekedő Moldován Andrást az egyik vállalkozó kellett helyre tegye
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még egy bakkecske is beugrott az adásba.

A Cápák között 7. évada továbbra is magabiztosan vezeti a nézettségi statisztikákat, az első adás január 7-én kerölt a képernyőre, és azóta magabiztosan a legnézettebb vasárnapi műsor a kereskedelmi televíziók kínálatában. Az RTL nagyon jól döntött, mikor bejelentette a minden eddiginél hosszabb évadot, ami olyan sok részből áll, hogy még a Cápák is csak váltásban tudnak rajta részt venni - a hétfős befektetői kör két csoportra oszlik, és váltva hallgatják meg az előadott üzleti lehetőségeket, de mindenképpen egyénileg döntenek arról, hogy befektetnek-e azokba vagy sem. 

Ahogy az a műsor beharangozó videójából is kiderül, ezen a héten Dr. Varga Eszter volt a soros, neki kellett döntenie a pitchek meghallgatása után Balogh Leventével, Moldován Andrással, Sárospataki Alberttel és Balogh Petyával egyetemben. Az egyik vállalkozó feltehetően nagyon megtetszett a szigorú üzletasszonynak, mert ahogy fogalmazott

ő egy szelíd cápa.

Ugyanebben a beharangozóval azt is láthatju, hogy Moldován András kellemetlen szavakkal illeti az egyik vállalkozó termékét, ami már komoly eredményeket tudott felmutatni, bizonyítva, hogy az emberek hajlandóak jelentős összegeket kiadni érte. A vállalkozó azonban résen volt, és rögtön kijavította az csípős beszólásairól ismert Moldován Andrást, ezt itt tudjátok megnézni:

Az RTL azonban kiadott egy második beharangozó videót is, amin azt is láthatjuk, hogy egy bakkecske is tiszteletét fogja tenni a Cápák között, miközben repülnek az elképesztőbbnél elképesztőbb ajánlatok és vállalkozói ötletek. Balogh Levente és Moldován András itt feszülnek egymásnak, utóbbi szóvá tette, hogy talán nem kellene olyan türelmetlennek lenni. Balogh Levente azonban kikérte magának a dolgot, a stúdióban megfagyott a levegő, Levente mérgében arréb is hajított egy tolalt, ezzel is érzékeltetve, hogy nagyon nem az ínyére való, hogy  a kolléga itt türelemre integeti. A második beharangozó videó itt tekinthető meg:

 Nagy izgalamakat ígér tehát a 7. évad legújabb része, ami este 19:00-kor kerül az RTL képernyőjére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás