promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló, ahogy napjainkban kinéz a Vad angyal sorozat szépsége: Natalia Oreiro egykor magyarok millióinak kedvence volt, de mára teljesen eltűnt a köztudatból
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk, hogy néz ki 46 évesen a Vad angyal egykori sztárja.

Natalia Oreiro a 2000-es évek elején egyértelműen egy igazi szexszimbólumnak számított és férfiak millióit vette le a lábáról nap mint nap. A szexi uruguayi színésznőre, aki nem mellesleg énekesnőként is bizonyította tehetségét, a magyar nézők valószínűleg a Vad angyal című sorozatból emlékezhetnek, amit még 1998 és1999 között forgattak.

A sorozat főszereplői Natalia Oreiro és Facundo Arana voltak, a telenovellát pedig több mint 80 országban vetítették. Magyarországon a TV2 sugározta először 2000 márciusa és 2001 novembere között, majd pedig a Story TV ismételte, de az Izaura TV-n is volt adásban.

Az elképesztően csinos barna szépség világnhírnévre tett szert a sorozat által és nemcsak tehetsége de vonzó külseje miatt is reflektorba került abban az időben.

Natalia Oreiro a színészi tanulmányait már nagyon fiatalon nyolcéves korában kezdte, és élete már ekkor is forgatásokból, utazásokból, stúdiófelvételekből, promóciókból áll. Gyerekszínészként pedig a karrierje a reklámfilmek világában kezdődött el, tizenkét és tizenhat éves kora között több, mint harminc reklámban szerepelt, többek között a Coca, Pepsi, és Johnson & Johnson reklámokban. 

Az általa megkeresett pénzből pedig Buenos Airesbe ment szereplőválogatásokra, s mikor már tizenhét éves volt, teljesen egyedül átköltözött Argentínába. Innentől kezdve pedig nem volt megállás, 1998-ban elkészítette első világméretű lemezét „Natalia Oreiro” címmel, dalait pedig a mai napig az egész világon hallgatják. Magyarországon ez a lemeze is platinalemez lett.

Natalia Oreiro koncert-turnéra indult a lemezzel és 2000 januárjában megkapta az "Év ünnepelt személyisége" díjat is, ám természetesen nekünk magyaroknak nyilvánvalóan a vadóc Milagros szerepe miatt véste bele örökre magát az emlékezetünkbe.

Külön érdekesség egyébként, hogy a sorozat főcímdalát is ő énekelte, ami szintén rendkívüli siker volt.

A csinos színész/énekesnő mára már 46 éves, azonban a közösségi oldalán látható fotók alapján még most is elképesztő formában van és nagyon úgy tűnik mintha rajta egyáltalán nem fogna az idő.

Ha kíváncsi vagy hogy néz ki napjainkban Natalia Oreiro, nézd meg alább a legfrissebb fotóit! Biztosan meg fogsz lepődni!

Forrás: Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás