promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novák Katalin fotójától zeng az ország, erről a képről beszél most mindenki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Országszerte erről a Novák Katalin képről beszélnek az emberek.

A jól ismert kegyelmi botrány következtében Novák Katalin lemondott a köztársasági elnöki pozíciójáról, nem sokkal később pedig Varga Judit is hasonlóképpen döntött országgyűlési mandátumával és a Fidesz-KDNP EP-listájának vezetésével kapcsolatban. Az országban azóta is azt találgatják, vajon ki lesz az új köztársasági elnök, de vannak olyan mémgyártók, akik vicces kedvükben voltak, és készítettek néhány olyan képet, amik alapján akár Várkonyi Andrea vagy Gáspár Győző is lehetne Novák Katalin utódja - ezek nyilván csak a vicc kedvéért készültek.

A magyarok szavaztak is róla, hogy nekik melyik mém tetszik a legjobban, az eredményt alább nézhetitek meg.

Azonban egy másik képről is nagyon sokat beszélnek mostanában az internetezők, mégpedig egy olyanról, amit maga Novák Katalin osztott meg. A lemondott köztársasági elnök egy évvel ezelőtt, a Házasság Hete alkalmából tette ki azt a montázst, ami az esküvői fotóiból készült.

Ezeken megcsodálhatjuk, hogyan is festett menyasszonyi ruhában Novák Katalin.

„Kezdődik a Házasság Hete, amelynek jelmondata: Szeretetbe kapaszkodva. Istvánnal mi 21 éve kapaszkodunk együtt a szeretetbe”

- írta akkor a képe mellé a korábbi családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Novák Katalin posztja alatt a lemondását követően több új komment jelent meg, és az egyik legnagyobb Facebook-csoportba is bekerült, mint beszédtéma. Az idei Házasság Hete egyébként éppen most zajlik, február 11. és 18. között tart.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás