promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden szem Jason Statham dúskeblű menyasszonyának mellbimbóira szegeződött, nyilvános helyen villantott a gazellatestű Rosie Huntington-Whiteley
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Statham szerelme a vörös szőnyegen villantotta meg mellbimbóit a fotósoknak.

Nemrég mutatták be Jason Statham legújabb akciófilmjét, A méhész-t, aminek vörös szőnyeges bemutatóján kedvese, Rosie Huntington-Whiteley is jelen volt. Kettejük története 2010-ben kezdődött. Bár 20 év korkülönbség van köztük, ez sohasem zavarta őket, és a mai napig boldogok egymás mellett. Nem házasok, de 2016 óta jegyesek, és így is biztosak benne, hogy életük végéig egymás mellett maradnak, hiszen két közös gyermekük is született.

Rosie Huntington-Whiteley szépsége igen különleges, ugyanis aszimmetrikus arca van, emiatt pedig nem tartozik a klasszikus szépségű nők közé, de talán pont ezért is szeretik őt annyian. Jason Statham és kedvese ritkán beszélnek kapcsolatuk részleteiről, de amikor igen, mindig pozitívan nyilatkoznak egymásról. Rosie nemrégiben azt mondta egy interjúban, hogy Jason mennyire támogató partner, és mindig ott van mellette minden kihívásban.

Rosie Huntington-Whiteley nem csak egy gyönyörű arc a kifutókról. A modellt színészként is láthattuk már - legismertebb filmje a Transformers: A Hold sötétsége, illetve a Mad Max: A harag útja volt.

Statham menyasszonya rögtön az első jelenetében bugyiban látható a Transformers 3-ban:


A gyönyörű modell nem csak a vásznon brillírozik, de divatbirodalmat is épített. Saját szépségmárkája és sikeres üzleti vállalkozásai révén Rosie nem csak a filmiparban, hanem az üzleti világban is kimagaslóan teljesít.

Rosie elkísérte Jason-t A méhész premierjére is, ahol olyan ruhában jelent meg, ami mondhatni többet mutatott meg formás testéből. A 36 éves menyasszonynak ugyanis teljesen átlátszott a melle a fekete ruhában, ráadásul alatta nem is viselt melltartót, így a mellbimbóját is meg tudták örökíteni a fotósok.

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás