promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fenyő Miklós ritkán látott fia az édesapja kiköpött mása és még a tehetségét is örökölte: lenyűgöző felvétel látott napvilágot a párosról
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fenyő Miklós fia idén már 50 éves lesz.

A Hungária legendája Fenyő Miklós már több mint 50 éve szórakoztatja a közönséget, fényes karrierje mellett azonban magánéletéről csak ritkán beszél. Nemrégiben azonban megosztott egy igen különleges felvételt, melyen fiával, Dáviddal látható, amikor a most már lassan 50 éves fiatalember még csak kisfiú volt.

A majd’ 40 éves felvétel a 80-as évek közepén készülhetett egy S. Nagy István szerzői esten, ahol a legenda a Dácinak becézett fiával énekelte a Rémlátomás című dalt. A kisfiú láthatóan imádta a színpadot és rendkívül felszabadultan énekelt édesapjával a színpadon. Nem is csoda, hogy Fenyő Miklós meg is látta benne a jövő rock and roll sztárját, és meg is próbált zenészt faragni fiából, ám Dáci élete mégis más irányt vett. Korábban egy interjúban ugyanis elmondta, hogy mindig is imádta a zenét, azonban nem erre tette fel az életét.

Valamikor a 80-as évek közepe táján…
Gondoltam, játszhatnánk olyat, hogy mostantól bizonyos rendszereséggel megmutatunk egy-egy archív felvételt.
Legyen ez az első. Dácival egy régi dalt adtunk elő. A felvétel, ha jól emlékszem egy S. Nagy István szerzői esten történt fellépés alkalmával készült.

- írta a cuki videó mellé a legenda, amit a story.hu szúrt ki.

 

Fenyő Miklós egyébként két gyermek büszke édesapja: a felvételen is látható Dávid 1974-ben látta meg a napvilágot, lánya, Diána pedig két évvel később született meg, őt édesapja csak Diónak becéz. A Hungária legendája pedig mindössze két éve élt házasságban, amikor fia megszületett, 27 éves korában. Apa és fia között pedig elképesztő a hasonlóság, ami az alábbi fotókon is látszik. 

Ezek néhány évvel ezelőtt készültek, amikor Fenyő Dáci 48 éves korában kimondta a boldogító igent és feleségül vette szerelmét.

 

Fenyő Miklóst azonban egy komoly tragédia is sújtotta több mint 10 évvel ezelőtt, felesége és gyermekei édesanyja, Ágnes Veronika ugyanis 2013-ban elhunyt. Ő és Fenyő Miklós 49 évig voltak együtt, az énekes lánya Diána pedig így emlékezett vissza édesanyjára egy korábbi interjúban.

Apu és anyu remek szülők voltak. Édesanyánk – sajnos – már nincs velünk, de az utolsó napjáig szoros volt a kapcsolatunk. Emiatt viseltük nagyon nehezen, amikor eltávozott. Az ember talán sosem dolgozza fel százszázalékosan ezt, maximum megtanul együtt élni a szomorú ténnyel

– mesélte Fenyő Miklós lánya a 168.hu által idézett interjúban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás