promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fenyő Miklós egy 52 évvel ezelőtti közös fotóval búcsúzott Balázs Fecótól
Borítókép:  Fenyő Miklós / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás Hungária együttesből ismert Fenyő Miki nagyon megható képet rakott ki egykori barátjáról, a koronavírus miatt elhunyt Balázs Fecóról.

Tegnap az egész országot megrendítette a szomorú hír, hogy Balázs Fecó 69 évesen meghalt. A népszerű énekes a hírhedt koronavírus miatt került kórházba, ahol az utóbbi napokban mélyaltatásban feküdt, de sajnos nem bírta tovább a harcot. Rengetegen gyászolják őt, most pedig Fenyő Miklós osztotta meg a közönséggel mérhetetlen fájdalmát, hiszen már több mint öt évtizede barátok voltak.

„Nagyon megrendültem…
Együtt indultunk. A ’68-as Ki Mit Tud?-on még egymással versenyeztünk, de a döntő után rögtön barátságot kötöttünk. Azt az éjszakát jól „megünnepeltük”… Attól kezdve bármikor összehozott minket a sors mindig újra „kezdtük”… Az utóbbi években bizonyos rendszerességgel összejártunk. Beszélgettünk, röhögtünk, „ünnepeltünk”… Zene, foci, az örök témák mindkettőnknek. És persze az állandó nevetés, jókedv. Amit ma elvesztettem. Vele együtt.
Isten áldása, békéje legyen Veled, Fecó!”

– írta Fenyő Miki.

A Hungária egykori frontembere egy 1968-ban készült közös képet is mellékelt a szívszorító sorokhoz, amin látni, hogy mennyire jól érezték magukat együtt, szinte még kölyökként. Mióta Balázs Fecó elhunyt, számtalan ember emlékezett meg róla a közösségi oldalakon, és ebből is látszik, hogy ő volt a hazai zenei élet egyik kiemelkedő alakja, aki elképesztő slágereket, és hatalmas űrt hagyott maga után.

Itt lehet megtekinteni Fenyő Miklós nosztalgikus búcsúját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás