promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így búcsúznak a hírességek Balázs Fecótól
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész ország gyászolja a 69 éves korában elhunyt zenészlegendát, Balázs Fecót, aki néhány napja koronavírus-fertőzés miatt, súlyos állapotban került kórházba.

Az egész ország imádkozott Balázs Fecóért, akinek állapotáról korábban Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique adott tájékoztatást. Mindenki abban hitt, hogy a legendás zenész le tudja győzni a betegséget, de a szívbetegsége miatt a különösen veszélyeztetettek közé tartozó ikon november 26-án, csütörtök este eltávozott.

„Elment egy legenda, meghalt Balázs Fecó. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, szerető édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot. A zenész hozzátartozói kérik, fájdalmukat és gyászukat tartsuk tiszteletben. Nyugodj békében, örökké Velünk maradsz!”

- közölte hivatalos Facebook-oldalán a szomorú hírt pénteken délelőtt a Retro Rádió műsorvezetője.

Az Apostol együttes így búcsúzott Balázs Fecótól:

„Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled.”

Tóth Vera egy közös képpel emlékezett meg a legendáról.

„Jó utat Fecó Balázs!”

- írta a közösségi oldalán Joshi Bharat.

„Amikor vége az utolsó dalnak is.... Évekkel ezelőtt segítettél nekem, tanítottál barátsággal, hogy Rékát daloddal köszönthessem születésnapján... És most egy felhőn ülsz Öreg Barátom... Soha nem felejtünk, nagyon hiányzol, nagyon sírok. Nem szégyellem.... Norbi”

- így fogalmazott Schobert Norbert, aki egy olyan videót posztolt ki, amiben együtt énekel Balázs Fecóval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás