promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ledobta a ruháit, hogy mindenki őt nézze: Kacér kebleivel és csöpp bugyijával nem csak a pénzünket csórja el a Berlin színésznője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix legújabb üdvöskéjeként emlegetik a hölgyet, aki egy sivatag közepén vetkőzött majdnem pucérra.

Michelle Jenner egyike napjaink legfelkapottabb színésznőinek: a nézők imádták a Nagy pénzrablás című Netflix-produkció keretein belül megvalósított jelenetét, ahol a rejtélyes párizsi katakombarendszeren keresztül sikerül egy lezárt széfhez eljutniuk.

A művésznő nevéből nem igazán találtuk volna ki, de Michelle spanyol állampolgár: a katalán metropoliszban, Barcelonában született. Édesapja egy angol felmenőkkel rendelkező spanyol színész, bizonyos Miguel Ángel Jenner - vezetéknevének helyes ejtése így alighanem a kasztíliai spanyolnak megfelelő "henner" (kb), és nem az angolszász módra ejtett "dzsennör".

A családra maradéktalanul ráillik a művészcsalád jelzője, Michelle édesanyja ugyanis szintén színésznő, emellett pedig professzionális táncos, francia felmenőkkel rendelkezik: a nagy nyugat-európai nemzetek mind hozzátették a magukat Michelle érdekében.

Esetében talán még az sem túlzó kijelentés, hogy előbb színészkedett, mint beszélt: 2 éves korában már egy reklámfilmben játszott (szó szerint). A következő logikus lépés a sorozatszereplés volt: különböző spanyol gyártású sorozatokban játszott kisebb-nagyobb szerepeket, 14 éves korától kezdve. Egyik legnagyobb szerepében nem kisebb személyiséget formált meg, mint a legendás spanyol uralkodónőt, Kolumbusz Kristóf útjának finanszírozóját, Kasztíliai Izabellát.

Bár a Nagy pénzrablás-ban karaktere szerint egy amolyan "kocka" típusú hölgyet láttunk, Michelle bizony egy modell szépségű latin nő - a vérbő latin-amerikai archetípus helyett ő inkább az európai, királyi érzetű európai spanyol hölgy benyomását kelti.

Instagram oldalán valósággal elkényeztet minket a rengeteg fényképpel: tudatosan és profin használja a közösségi médiát, a nézők legnagyobb örömére, például így:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás