promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi teljesen kifordult magából, agyára ment a féltékenység? Őrült lépésre szánta rá magát, amit eddig tiszta szívből ellenzett
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fricska fiú lenne az ok vagy Mikes Anna? Sem a fiatalabb szerető, sem Krausz Gábor bombanője nem tesz jót az énekesnőnek?

Egészen őrületes változások történtek Tóth Gabi életében az elmúlt kevesebb mint egy évben. Tavaly nyáron Krausz Gáborral szinte egy időben bejelentették, hogy a házasságuk hat év után véget ért, azóta pedig már hivatalosan is kimondták a válást. Mind a kettőjükre rátalált a szerelem, ráadásul (szinte egészen hihetetlen módon), mindketten egy táncos mellett találtak rá újra a boldogságra és önmagukra.

Azonban Tóth Gabi mostanában finoman szólva is kifordult önmagából. Persze nem biztos, hogy ez rossz dolog. A popdíva elmondása szerint sokáig élt rossz házasságban, ahol elnyomta saját magát, a nőiességét és a vágyait, így érthető az, hogy fellélegzett és megpróbálja bepótolni a kihagyott időt.

Egy szakítás után elég gyakori jelenség, főleg a nőknél, hogy drasztikusan megváltoztatják a külsejüket. Van, akinél ez kimerül egy aprócska tetoválásban, van aki teljesen új hajszínt választ és még a frizuráját is újravágatja, esetleg ha megengedheti magának, akkor lecseréli a ruhatárát. Van, aki van kondizásba kezd, hogy az esetlegesen felkúszott kilóktól megszabaduljon és van, aki még a plasztikai műtéttől sem riad vissza. Ezek egyike sem rossz egyébként: egy megküzdési stratégia, hogy valami, amin tudunk változtatni, ami rajtunk múlik, amiről mi rendelkezünk egy kicsit felülírja a kudarc érzését, ahol lehetséges, hogy már minden erőnket felhasználva mégsem tudtunk változást elérni.

Tóth Gabi a fent említett összes dolgot végrehajtotta: gyakorlatilag rá sem ismerni az énekesnőre, egymás után sorba rakja ki a dögösebbnél dögösebb képeket. Új hajjal, új sminkelési technikával és teljesen új kinézettel hódítja meg a világot, csodálatos kisugárzása van a fotók alapján.

Azonban (bármekkora népharag is zúdult Gabira, rajongókból is rengeteg maradt neki, akik a mai napig támogatják őt) sokan elkezdtek aggódni. Az énekesnő nagyon lefogyott és ezt sokan szóvá tették. Ez még nem feltétlenül probléma, ha Gabi ezt egészséges étkezéssel és testedzéssel érte el, azonban most újabb sokkoló dolgot fedezhettek fel az emberek a 24 óráig elérhető Instagram történetében (melyet korlátozott ideig IDE kattintva tekinthetsz meg).

Gabi büszkék töltött fel egy videót, ahol a magyar sztárok legnépszerűbb és legkedveltebb plasztikai sebészét jelölte meg, Dr. Krasznai Zsoltot és éppen a klinikájára, a For Beauty Esthetic Centerhez tartott. Egyből beindultak a találgatások, hogy Gabi mégis mit szeretne ott? Esetleg a szokásos, szolid és ízléses ajakfeltöltését szeretné felfrissíteni, vagy ennél nagyobb dologba vágja a fejszéjét? Gabit korábban sokszor érte az a kritika, hogy a személyisége teljesen hasonul a párjaihoz és olyankor kifordul magából, képes akár 180 fokos fordulatot is venni.

Továbbá, bár Gabi is szeretett volna véget vetni a házasságának, egy elválás mindenképpen kudarc, így sokakban felmerült, hogy rosszul érinti őt az, hogy Gábor egy sportoló mellett kötött ki, akinek szépségéről naponta írnak a lapok, ez pedig nagyon rosszul hathat egy nő önbizalmára. De azt is megemlítették, hogy Papp Máté Bence is szerepet játszhat a dologban, hiszen a fiú fiatalabb nála és esetleg a kortársaival szeretne versenyt tartani.

Erre egyébként semmi oka nem lenne Gabinak, hisz Máté nyilatkozataiból egyértelműen kiderült, hogy nagyon régóta szerette volna lenyűgözni Gabit és egyenesen rajong érte. Bármi oka is volt felkeresni Gabinak a klinikát, reméljük, hogy jó okból tette és sok örömét leli majd a végeredményben, de akárhogy is, az mindennap eszébe kell, hogy jusson, hogy ő is egy csodás nő és édesanya.

A sztársebészről, akit Gabi meglátogatott ebben az interjúban tudhattok meg többet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás