promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna most azt is megmutatta, amit eddig még sosem: vadító fenékvillantós fehérneműbe bújt, tükör előtti vonaglással csábít el mindenkit
Borítókép:  YouTube/ Lakatos Levente
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Annától nem szokatlan, hogy sokat mutató fotót tölt fel magáról az internetre. 

Kelemen Anna a hírnevét a 2000-es években szerezte és a mai napig meghatározó figura a magyar celebvilágban. Annácska igencsak szókimondó volt mindig is, még egy könyv is született róla, amelyet Havas Henrik írt róla. A folyamatokról Henrik korábban Majka műsorában is mesélt. Itt hozta napvilágra azt, hogy a celeb jó párszor megpróbált rámászni. A műsor az alábbi videóban nézhető vissza.

Anna pedig nem a visszafogott stílusáról ismert, melleit és száját is megcsináltatta, sosem szégyellt a kamerák elő állni hiányos öltözetben. Az ország playmate-ként is ismeri, egykoron a mindennapjai részét képezte, hogy az embereknél kihúzza a gyufát és megbotránkoztasson mindenkit. Valamilyen szinten most is ezt teszi, de talán kevesebb fény irányul rá. Most inkább a közösségi oldalán aktív, Instagramon rendre érkeznek tőle a szexi tartalmak. Ráadásul az OnlyFans alkalmazását is elkezdte használni, amelyen pénzért árusít magáról erotikus tartalmat. 

Legutóbb a profiljára egy olyan képet töltött fel, amelyen egy vadító fehérneműben látható, mondani sem kell, hogy a rózsaszín bugyi és melltartó aligha takar belőle valamit. Ráadásul még a szájába is vett valamit, a képhez pedig mindössze ennyit írt: "without sugar" vagyis magyarul, hogy cukor nélkül.

Az embereknek pedig megvan a véleménye Annáról, Redditen nagyon sok vélemény terjeng róla, legfőképp azóta, hogy szerepelt Lakatos Levente podcastjében, amely az alábbi videóban lehet visszanézni.

- Én végig úgy éreztem, mintha teljesen máshol járt volna Anna, össze vissza beszélt. Csalódott voltam, nekem elég negatív képet festett ezzel magáról - írta egy hozzászóló a videó megnézése után. 

- Imádtam Anncsákát mindig is - jegyezte meg egy hozzászóló.

-Nála dögösebb nőt rég láttam - írta egy felhasználó a Redditen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás