promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna bugyi nélkül örült a Nobel-díjasok sikerének, nemzeti zászlónkkal takarta ki intim testrészét melyet az egész utcának megmutatott
Borítókép:  Youtube - HírFM
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Letiltotta a kommenteket a tiszteletlen bejegyzése alatt.

Kelemen Anna az ország első számú Playmate-jeként vonult be az országba és sosem rejtette véka alá azt, hogy nem szeretne úgy élni mint az átlagemberek: a mindennapjainak aktív része volt a megbotránkoztatás. Imád a figyelem középpontjába lenni, azonban sokak szerint most túl messzire ment.

Új fotóján több kritizálható mozzanat is van, vegyük ezeket górcső alá.

Először is, egy szál aprócska felsőbe és egy tűsarkú cipőben áll szétett lábakkal egy ablak előtt, ami feltételezhetően az utcára néz. Bármilyen vonzó nő is Kelemen Anna, ha ez így van, akkor nagyot hibázott, ugyanis nem csak nem illendő, hanem egyenesen szabályba ütközik.

A következő probléma, az, hogy kevés olyan világhírű megbecsülés van, mintha egy nemzet egyik nagyja Nobel-díjat kap. Ezt minden esetben tisztelettel kell kezelni, semmiképpen sem egy pucér fotó a méltó ünneplés módja. A harmadik és szintén nem elhanyagolható tiszteletlenség a művésznő részéről, hogy a kérdéses intim testrészét egy odamontírozott magyar zászlóval takarta ki, ami nemzeti jelkép és semmilyen esetben sem ilyen célokra szokás használni.

Kelemen Anna az utóbbi időben sajnos nem épp pozitív hírekkel szerepel a médiában:

Többen cikkeztek már evészavaráról, melyet ő mind a mai napig tagad és néhány zavaros nyilatkozata is aggodalomra adott okot. Ennek a szociális ámokfutásnak a következő fejezete az imént említett félpucér kép, amivel ismét nem fog javítani a népszerűségi rátáján.

A kép alatt letiltotta a kommentelés lehetőségét, azonban több Facebook csoportba is feltöltöttés a fotót, ahol bizony nem disztingválták magukat a kommentelők: tiszteletlennek és ostobanának nevezték az expornóst és mélységesen felháborította őket az a fajta viselkedés, amit Anna most tanusított.

A következő posztja tökéletesen alkalmas arra, hogy az első gondolatunk a WTF legyen, ebben az amerikai elnök állatnevelési módszereiről értekezik, 24 óráig elérhető Instagram történetében pedig a használt fehérneműit árulja.

A kérdéses fotót is tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás