promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna részletesen elmesélte, mikor és miért kezdett el pornózni
Borítókép:  Lakatos Levente / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem is szerepelt olyan sok filmben, mint azt a legtöbben gondolnák.

Kelemen Anna volt legutóbb Lakatos Levente YouTube-csatornájának vendége. Az egyórás beszélgetés során alkalom nyílt rengeteg témára a kitérni, a legtöbben azonban alighanem arra voltak kíváncsiak a nézők közül, hogy „Annácska” (aki nem kifejezetten szereti ezt a megnevezést) mikor és miért kezdett el pornózni.

A 35 éves szőkeség rögtön az elején leszögezte, hogy nem szereti, ha pornósztárnak nevezik, mert nem tartja magát annak.

„Ha az lennék, akkor jobban felépítettem volna magamat ezen a téren, nem pedig a hullámvölgyeimben mentem volna el néha dugni egyet”

– mutatott rá a médiaceleb a lényegre. A pornózás egyébként meglehetősen régen szervesen beépült az életébe, előfordult, hogy iskola előtti napon ugrott be egy Pierre Woodman castingra, ami – ezt ő is elismeri – nem egy komplett dolog, de úgy volt vele, hogy meg akarta tanulni rendesen az orális műfajt. Amit végül David Perrytől tanult meg (a felsorolt urak a pornó berkein belül ismertek), mert megkérte rá őket.

„A szexre engem sohasem a pénz motivált”

– emelte ki Anna, hozzátéve, hogy sokkal inkább a pozitív visszajelzések, az izgalom, a szabadság. De az is lehet, hogy ez egyfajta menekülés a számára, aminek a megértéséhez már pszichológus kellene. Könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy függő, csak neki a szex a drog.

A szőkeség ugyanakkor nem gondolja, hogy szexmunkásnak lehetne őt nevezni, mert az inkább olyan személy, aki kényszerből csinálja. Ezek szerint rá ez nem igaz.

„Szeretem a szexet és a pénzt, de ki nem? Én nem végzem olyan intenzitással, hogy elkopjon, nem telítődtem még vele”

– jelentette ki a beszélgetésre jellemző szókimondó őszinteséggel. Végezetül pedig azt is megtudhattuk tőle, hogy fél tucat pornófilmnél nem készített többet, ráadásul azokat is más-más életkorában, a legutóbbit talán 5-6 évvel ezelőtt.

Ez mindig attól függött, hogy volt-e hozzá hangulata. Ha egy depresszívebb állapotában kapott felkérést, akkor belement, bár tudja, hogy ez nem normális. Viszont akkor aktuálisan mindig arra gondolt, hogy feldobja vele a másnapját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás