promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító vallomást tett Falusi Mariann, így teltek Lang Györgyi utolsó pillanatai
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Falusi Mariann most először beszélt arról, hogyan teltek Lang Györgyi utolsó pillanatai.

A legendás Pa-Dö-Dő énekesnője, Lang György tavaly május 20-án hunyt el. Falusi Mariann három nappal legjobb barátnője halála után már a Játékszínben állt színpadra, azonban az egyik dal közben elsírta magát; nem tudta tovább folytatni. Falusi Mariann mind ez idáig hallgatott arról, hogy az utolsó pillanatok hogyan teltek Lang Györgyi számára, de most a Nők Lapjának adott interjút.

Falusi Mariann arról az előadásról is beszélt, ami alatt elsírta magát. Mint mondta, a közönségben is sokan a könnyeiket törölgették; együtt gyászolták Lang Györgyit a Játékszínben.

„Csak a halála után derült ki, mennyire szerették az emberek… Én apukám halála napján is bementem a színházba énekelni. Ez a munkám, és ez nem választható kűr, hanem kötelesség. A nézők elvárják, hogy ha jegyük van az előadásra, akár esik, akár fúj, ott álljak a színpadon. Szerintem ez teljesen normális, ahogyan az is, hogy egy ilyen helyzetben az ember elérzékenyül. Annak akkor ott volt a helye. Mindnyájan megkönnyebbültünk”

A Pa-Dö-Dő énekese úgy érzi, még most sem olyan mélyen, őszintén beszélgetni senkivel, hiszen Györgyivel - mint elmondta - úgy lehetett dumálni meg röhögni, olyan lazán, szívből, hogy attól minden más megvilágításba került. Falusi Mariann nagyon tisztelte barátnőjét azért, amiért ilyen hihetetlen lelkierővel élte az életét.

„Fiatal kora óta tudta, hogy szklerózis multiplexe van, és az egész Pa-Dö-Dő-korszakot így nyomta végig! Ha néha magam alá csúsztam – mert kivel nem esik meg –, arra gondoltam, mi az én nyomorom ahhoz képest, amin ő megy keresztül, és egyből összeszedtem magam. Nehogy azt gondold, hogy Györgyi rászorult a segítségre! Persze, fizikailag igen, mert miután kerekesszékbe került, be kellett neki vásárolni, meg ilyesmi, de lelkileg az utolsó pillanatig ő támasztott minket. Az egész csapatot. Nem volt hajlandó a betegségével foglalkozni, folyton azon törte a fejét, mit lehetne még csinálni...”


Falusi Mariann most először beszélt arról is, hogy ott volt Lang Györgyi mellett akkor is, amikor barátnője örökre lecsukta a szemét. Az énekesnő így emlékezett vissza az utolsó pillanatokra:

„Büszke vagyok rá, hogy végig otthon volt. Természetesen zajlott az egész, görcsök nélkül, úgy, ahogy éltünk. Két barátunk éppen a ház előtt kertészkedett, mi, többiek pedig a lakásban nyüzsögtünk… Eddig nem beszéltem erről a sajtóban, mert magánügy. Györgyi biztos most is röhög rajtam a túlvilágon, hogy egyáltalán minek…”

Hozzátette, továbbra sem szeretne semmiféle Pa-Dö-Dő búcsúkoncertet, hiszen Lang Györgyi nélkül semmi értelmét nem látja. Falusi Mariann úgy fogalmazott: lezárult egy szép korszak, és mindent megcsináltak, amit akartak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás