promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csöppnyi bugyiban hódít Rubint Réka, most az egész ország megcsodálhatja az izmos fenekét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka fehérneműs fotóira nincsenek szavak. 

Rubint Réka az ország elsőszámú fitnessguruja, aki elképesztően izmos testtel rendelkezik. Szinte zsír nincs is rajta, olyan bombaalakkal rendelkezik, amelyről sokan csal álmodoznak. Schobert Norbi felesége emiatt pedig egyáltalán nem szégyellős, többször mutatta meg magát a közösségi oldalán bikiniben. Legutóbb akkor osztott meg ilyeneket, amikor családjával Thaiföldre utazott. 

Most pedig egy újabb fotót osztott meg magáról, amely olyan szexi, hogy mindenki álla leesik. 

Réka ezennel egy vadító fekete fehérneműben jelentkezett, mindössze egy melltartó egy bugyi és egy harisnya látható rajta harisnyakötővel. Ráadásul nem is csak egy fotóról van szó, hanem egyből háromról. Az elsőn egy telefonnal a kezében pózol, majd a második képen már teljesen megvillantotta a fenekét megfordulva a kamerának. A harmadikon pedig egy régi játékgépen támaszkodik, mondani sem kell, hogy izmai és idomai teljesen jól látszódnak. 

Tépd le magadról végre a “Nekem úgy sem fog sikerülni!” láncokat és kezdd el MOST!  Ne állj be a “ Majd holnap kezdem! “ sorba! A sorban mindenki tud toporogni, de Te nem vagy átlagos és nem vagy mindenki! Te, Te vagy!  Meg kell bíznod és hinned kell abban az emberben, akivel 24 órában együtt élsz : Önmagadban. Egy életed van! Úgy és olyan testben èld, ahogy igazán szeretnéd! Mert a tested a lelked szelencéje! Én hiszek benned, épp úgy, ahogy eddig is tettem!

- írta a motivációs üzenetet a bejegyzéséhez. 

Persze, ez igencsak felkeltette a követői figyelmét, rengeteg hozzászólás érkezett a szexi fotókhoz. Sokak tetszését elnyerte ez az igencsak retró stílus.

- Gratulálok ehhez az Alakhoz Réka ez Bomba Alak! - írta egy kommentelő Réka bejegyzéséhez. 

- Gratulálok szívből! Gyönyörű szép vagy. Nagyon szép képek lettek! Igazi Nő vagy! - kommentelte egy másik hozzászóló. 

- Bomba csaj az biztos, észbontan szexi nagyon - olvasható egy másik hozzászólásban. 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás