promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dögös anyuka lett az Árva Angyal sztárja: így néz ki most a negyvenéves Marichuy
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de már 40 éves az Árva angyal sztárja, Maite Perroni.

A legtöbben emlékeznek még a 2008 és 2009 között vetített mexikói telenovellára, az Árva angyalra. Ha esetleg van is valaki, aki nem követte soron a produkció cselekményét, Marichuy nevére biztosan emlékszik, nem beszélve Juan Miguelről. 

Ebben a sorozatban is hánytatott sorsú lányként kezdte a főszereplő, vagyis Marichuy, aki árvaként nőtt fel, majd amikor betöltötte a 15. életévét, elszökött az árva házból és kóborolt az utcákon. Majd megismerkedett egy kedves idős asszonnyal, aki mosónő és aki befogadta a fiatal lányt. Marichuynak majd egyszer a San roman házba kell vinnie a mosott és vasalt ruhát, ekkor találkozik a bizonyos Juan Miguel San Románnal, aki a házban él feleségével, Vivianával és Maitával a lányukkal. Természetesen a sorozat vége az lett, hogy Juan Miguel és Marichuy összeházasodnak, mindenféle kusza történés ellenére együtt nevelik két gyermeküket. 

A forgatás kezdetekor a fiatal lányt megformáló Maite Perroni még csak 25 éves volt, a hatalmas fekete hajkoronáját pedig sokan irigyelhették. Elképesztően csinos volt, ám azóta már 15 év eltelt. Szinte hihetetlen, de a fiatal lányból mára már egy középkorú nő vált. Maite már 40 éves, de egyáltalán nem lehet róla megmondani, hogy már ennyi idős. Idő közben pedig az éneklés is szerepet kapott az életében, többször koncertezik, amelyről közösségi oldalán is többször beszámol. Már édesanyává is vált, 2023-ban, vagyis a tavalyi évben született meg kislánya, Lia.

Ráadásul igencsak dögös, szexi nővé vált az évek során, imádja az extrémebb ruhadarabokat, nem fél attól, hogy megmutassa magát és a dekoltázsát. Íme néhány fotó az Instagram fiókjáról, az egykori Marichuy arca nem változott sokat, hamar ráismer bárki a képei alapján. Így néz ki manapság Maite Perroni:

Forrás: Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás