promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Cápák között alaptagjának csinos felesége simán a műsor befektetője is lehetne, meglepő dolgok derültek ki Balogh Petya élete párjáról
Borítókép:  Youtube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mária a Cápák között befektetőjének a második felesége, de már az egyetem óta ismerték egymást.

Az RTL egyik sikerműsora a Cápák között már hosszú évek óta a nézők egyik kedvence, néhány üzletember pedig már az első évad óta erősíti a befektetői csapatot. Balog Levente és Moldován András mellett pedig Balogh Péter, Petya a harmadik ilyen szereplő.

A Cápák között befektetőjéről tudni lehet, hogy ő az NNG navigációsszoftver-gyártó cég alapítója, angyalbefektető, 2023 januárjától a Jazzy rádió Business Class címmel induló reggeli rádióműsorának az egyik műsorvezetője is. Balogh Petya már 2019 óta a befektető műsor egyik arca, de magánéletébe csak nagyon ritkán enged betekintést.

A Fókusszal viszont még 2022 nyarán kivételt tett és megmutatta hol vakációzott a családjával. Ciprus, Toszkána, Mexikó csak néhány úticél amit útba ejtettek abban a pár hétben. A riportból pedig kiderült az is, hogy Petya már a második feleségével Máriával él boldog párkapcsolatban, aki egy igazán csinos nő, aki egy kislánnyal, Pannival ajándékozta meg néhány évvel ezelőtt. Az üzletember egyébként első feleségével is nagyon jó viszonyt ápol a mai napig és tőle is született két lánya, Maja és Natasa.


Egy másik interjúból kiderült az is, hogy Balogh Péter és Mária kapcsolata még az egyetemi éveikben kezdődött, a Veszprémi Egyetemen ismerkedtek meg, de ezt követően évekre elsodródtak egymástól.

Az egyetemen voltunk egy szerelmespár, majd kimaradt húsz év, mindketten jártuk saját utunkat. A Facebook hozott össze minket újra, azóta megszületett a közös lányunk, Panni, valamint össze is házasodtunk

- nyilatkozta a Blikknek Balogh Péter még 2019-ben.

Mostani feleségéről pedig kiderült az is, hogy szintén üzletasszony é egy közös befektetőcégük is van férjével:

Négy éve együtt határoztuk el azt is, hogy kilépünk munkahelyeinkről és nyugdíjba vonulunk. Ebből nőtt ki közös befektetőcégünk, a Baconsult, majd egyik saját startupunk, a DreamJo.bs is. Bár már házasok vagyunk, mi még mindig szeretjük egymást, imádunk együtt lenni. Mivel egy irodában van a két cég, sokszor az egész napot együtt töltjük, ez a legjobb. Talán a legnagyobb szabadság, amit egy ember elérhet, hogy ő döntheti el, kit enged be az életébe és csak olyanokkal dolgozik, akiket imád.

- hangsúlyozta a közös munka kapcsán a befektető, aki az Instagram-oldalán egy romantikus fotót is megosztott élete párjával korábban.

Mivel Balogh Petya gyönyörű felesége is üzletasszony, sőt együtt is dolgoznak nem csoda, hogy nagyjából egy évvel ezelőtt együtt nyilatkoztak az ATV Egyenes beszéd című műsorában a befektetési szféra akkori helyzetéről:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás