promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wolf Kati mellei kilátszódtak a ruhájából, elfelejtett melltartót húzni a csinos énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dögös fotót mutatott magáról Wolf Kati. 

Wolf Kati méltán Magyarország egyik legtehetségesebb énekesnője, akit egészen kicsiként ismert meg Magyarország, ugyanis Vuk című rajzfilm főcímdalát ő énekelte el 1981-ben. Később aztán X-Faktorban is feltűnt, egészen pontosan 2010-ben állt a mentorok elé. Azóta pedig egyáltalán nem adta fel az éneklést, még az Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselte a hazánkat. Ráadásul közösségi-oldalain is igencsak aktív, szebbnél szebb ruhakölteményekben mutatja meg magát, amelyekben igencsak csinos és a férfi követői fejét is könnyen elcsavarja. Kati hihetetlen bombaformában van és közel az ötvenhez sem fél megmutatni magát, még smink nélkül sem.

Biztosan mindenki ismeri tőle a Szerelem, miért múlsz? című dalt, amelyet egykoron rengetegszer lejátszottak a rádióban. Még a mai napig imádják a dalt a magyarok, ráadásul az énekesnő ezt adta elő az Eurovízión is, íme így szerepelt volt Kati annak idején a versenyen.

Legutóbbi fotóján ismét egy dögös fotó mutatott magáról.

Az énekesnő egy fekete-fehér képpel jelentkezett, amelyen mindössze csak egy blézert vett fel magára, amely igencsak szétnyílt. Ebben pedig az a pláne, hogy Kati melltartót sem vett fel. Így a fotóján jócskán kikandikál a melle, amelyet ő egyáltalán nem szégyell. Fordult már vele elő hasonló, korábban is osztott meg sokat mutató fényképet magáról. 

A bejegyzéshez mindössze egy barna szívet írt, ám hamar ellepték az oldalát a dicsérő kommentek. Egytől egyig támogató hozzászólásokat kapott, rengeteg lájk érkezett az egyáltalán nem hétköznapi fotóra. 

- Szia szépséges Kati, én is hiszek benned, és énekeld a Zorán összes dalát, mert nagyon jól sikerült neked, nagyon szuper! Millió csók neked! - üzent a képe alatt Katinak az egyik kommentelő. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás