promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális dolog történt Majka feleségével, Dundika kíméletlen őszinteséggel beszélt a megpróbáltatásokról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem úgy sikerült az álomnyaralás mint tervezték.

Majka és felesége Majoros Hajnalka, azaz korábbi művésznevén Dundika már hosszú évek óta Magyarország egyik álompárjának számítanak, ám még számukra sem alakulnak mindig zökkenésmentesen a mindennapok, ami az egykori playmate friss Instagram-posztjából most ki is derült.

Majoros Hajnit, leánykori nevén Hornyák Hajnalkát modellként ismerte meg az ország. A szépséges playmate már gyerekkorában rendkívül intenzív érdeklődést mutatott  a modellkedés során, így nem is csoda, hogy tanulmányait is egy modelliskolában végezte. Dundikát már egészen korán karrierje kezdetén, 2005-ben az év playmatejévé választották, szexi fotói pedig üstökösként ragyogták be a férfimagazinok címlapjait. 

Ez a csillogás pedig kitartott egészen addig míg össze nem jött jelenlegi férjével, Majoros Péter, Majkával akitől már két kisfia is született. A páros kapcsolata azóta is, már több mint tíz éve töretlen, amit nemrég Maldív-szigeteki nyaralással koronáztak meg. Ez azonban Hajni friss Instagram-posztja szerint egyáltalán nem úgy alakult ahogy tervezték.

Mint ugyanis kiderült egy szörnyű vírus támadta meg a családot, a megpróbáltatásokról pedig most egy őszinte bejegyzést olvashatunk Majka feleségétől.

Elképzeled, megtervezed, megéled. Ez az álomnyaralás hármas aranyszabálya.

- írta az egyébként nagyon szexi bikinis fotója mellé Hajni, majd kifejtette, hogy amikor a nyaralás első 6 napjában drasztikus testsúly-csökkentést élt át, de ez nem valamiféle varázslatos és trendi fogyókúrának volt köszönhető, hanem egy vírusnak, ami ahogy írja hatékonyabban cseppfolyósítja a zsírt, mint egy éhségsztrájk.

Persze, mindezt nem a fehér homokos tengerparton, hanem a szálláson a sötétített szobában, ahol már a wc-re csukott szemmel is kitalálsz, annyiszor megjártad a két helység közötti cirka 12 métert. Legalább a hetedik napon bámultam az egész alakos tükröt és néztem, hogy miért méreget ez a számomra ismeretlennek tűnő vékony csajszi. A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, pontosan értem, hogy mire gondolt itt a költő. A nyaralás második fele olyan volt, mint ahogy elképzeltem még a dögrovásom előtt, így végre zabálhattam, ihattam, napozhattam és megélhettem a pillanatokat ezen a csoda helyen.

- zárta végül hosszú bejegyzését Majka felesége, akinek tehát szerencsére sikerült meggyógyulnia a betegségből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás